Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Parima leviga vanemad telefonid?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Parima leviga vanemad telefonid?

Oleks soov kuulda Teie kogemusi erinevate telefonitega. Ei huvita need 3310 ja 5110 jne kogemused.
    Pigem sellised nokia 6100, siemens s65 ja selline ajastu. Panin SGH-I600 kapile ja kasutan nokia 6100, väga rahul olen. Levi on võrreldes I600ga lausa metsikult.
    Sooviksin veidi enda silmaringi laiendada, sest prooviks hetkel mingit teist vana telefoni, uued ei paku pinget. Telefon võib olla kasvõi mustvalge, peaasi, et väiksemat sorti ning hea levi. Ise olen kasutanud väga palju vanu telefone, kuid ei jälginud sel ajal seda levi asja kohe üldse mitte. Tean ainult seda, et paljud uued ei levi siin maal peaaegu üldse, koguaeg peaga vastu akent.
    viimati muutis kasutaja andreas123; 02 m 2010, 12:58.
    Vaesel ajal on kärbes ka liha.

Vs: Parima leviga vanemad telefonid?

kusjuures olen ise ka seda täheldanud et,uued on jamad, ja vihaga paaril klapikal klapi küljest ära murdnud, no kui on kohe kiirelt vaja helistada ja levi pole krt ajab ikka marru küll,samas astud mingi 100m eemale levi põhjas. mu mõistus saab siin küll otsa

vanematest on jätnud väga hea mulje alcatel ot 501 http://katalog-telefonow-komorkowych...l-ot-501-1.jpg

ja nokia 7110

aga need pole vist teemaalgataja jaoks piivavalt vanad

Comment

Nokia 6210i-l oli Elisa (siis veel radiolinja) võrgus levi koguaeg 7 pulka. Mina olen Nokia austaja, Nokiatest on 6210i parim mida kasutanud olen. Hetkel on mul 6230i ja ega sellelgi leviga probleeme pole.
      http://hparchive.com/
      https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Kusjuures kallurautojuht pakutud on isegi veidi liiga vanad (liiga kohmakad).
        Tundub, et nokiatel on jah parem levi. See samsung sgh-i600 on küll kohutav, levi kaob ära ja millal see ükskord ise selle üles leiab. Tööl olen siis vahel tahab keegi kätte saadav ja ollakse väga suures närvipuntras kui parajasti kusagil metsas olen ja ei kuule ka.
        Vanematest siemensitest olen kasutanud väga paljusid, levi on ikka üsna kehv nendel ausaltöeldes (kui on mõni hea leviga, siis kindlasti ootan infot).
        Olen kasutanud 6310i, sellel oli küll päris hea ja isegi kaalun uuesti selle ostmist. Miinuseks on tal ainult see, et ta on nii suur, kuid ta on siiski mugav käes hoida.
        Päris vanarauda ei mõtle, kuid siiski ootan soovitusi. Telefon võiks olla natukene siiski uuem kui liiga vana. Lihtsalt ma ei taha mingit über-ägedat asja, sest ma saan sellised asjad oma samsungiga aetud. Samas pakkuda võiks ikkagi KÕIKI mudeleid (ka uusi), sest kes teab, võib-olla hakkab mõni väga meeldima.
        Soovitada võite ka naisterahvale, tahetakse siin oma LG KG800 ära vahetada millegi hea ja väikse vastu, sest see LG on ajuvabalt kehva leviga.

Comment

head on vanad nokiad 5110,6110,6210 ja eriti 6310i.ericssonidest tean 688-raam metallist.uuematel on abi ka 3g väljalülitamisest.

Comment

Esmalt postitatud Starfish poolt Vaata postitust
            Nokia 6210i-l oli Elisa (siis veel radiolinja) võrgus levi koguaeg 7 pulka. Mina olen Nokia austaja, Nokiatest on 6210i parim mida kasutanud olen. Hetkel on mul 6230i ja ega sellelgi leviga probleeme pole.
            6210i ??????

Nokia 6310i oli see telefon tegelikult...
            See tel on hea veel sellepoolest, et saab paigaldada lisaantenni.
            Korralik aku peab mitu nädalat.
            viimati muutis kasutaja Starfish; 06 m 2010, 11:49.

Comment

Esmalt postitatud Starfish poolt Vaata postitust
              Nokia 6210i-l oli Elisa (siis veel radiolinja) võrgus levi koguaeg 7 pulka..
              Kaua Sa selle telefoniga koduarestis istusid....?
              Eestis on kohti, kus ei levi mitte ükski operaator ja tavaliselt just seal, kuhu olen sattunud. 6210 on muidu hea telefon küll, endal kah oli.

Aga kui nati tehnilisemalt läheneda, siis sõltub "levi headus" igast konkreetsest isendist. Just sellest, kui hästi on see tehases välja häälestatud ja kuidas seda käes hoiad.
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

No siiski, mõni telefon ei levi absoluutselt mitte! Kui ühte marki telefone ikka mitu tükki on ja need kõik on parajad saiad, siis on vist asi selge.

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
                  .
                  Ehk siis sattus mulle see hea leviga isend...

Kunagi sain Nokia 3310-le ilusa peegeldava tagaosa, mis aga levi täiesti ära nullis.
                  Levi probleemid olid minul Nokia 6610 ja 3510i-ga
                  6070 ja 5110-l oli hea levi, kunagi ehitasin sellisele antenni korpuse sisse.
                  Tean juhust, kus magnet rikkus telefoni levi.
                  Kunagi Nokia 3110-l oli mingine häiriv asi peal, mis iga kord kui masti vahetas, saatis telefoni sõnumi (sellise mida ainult ekraanil näitab), piiksus pidevalt, kuskilt sõnumi seadetest sain selle maha võtta.

Comment

Re: Vs: Parima leviga vanemad telefonid?

võrgu teated panid aktiivseks siis oli vist mingi kood 050 vaja kuhugi panna ja siis kui masti vahetas tuli sõnum

Comment

Vs: Re: Vs: Parima leviga vanemad telefonid?

6100 oli see teema, kui antenni moodul oli korras, siis oli väga hea levi - sellega kaasesid mingid muud teemad- et pidi kõige kahjulikum mob. telefon olema sellest ajast.
                      6100 levi nö"võimendi" võis igal ajal otsad anda, st. liigsest võimsusest läbi põleda, siis polnud muud, kui uus emaplaat või võimendi peale joota uus.

Sahtlis seisab neid katkise võimendiga 6100 3 tk, nendest panin 1 kokku, toimib neiu käes siiamaani

Comment

Vs: Re: Vs: Parima leviga vanemad telefonid?

Nokia 3200 ja Nokia 3220

Mõlemal on lihtsalt PERFECT levi ja mõlemal on igast vidinaid küljes

Comment

Working...
                        X