Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti heli saatmine mobiiltelefoni mikrofoni

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvuti heli saatmine mobiiltelefoni mikrofoni

Tere,
    oli vaja tekitada lahendus mille abil oleks võimalik panna arvutit helistama ja juttu ette lugema. Selle tarbeks sai ostetud nokia mobiiltelefon millel oli olemas Handsfree pistik kuhu sobis 3.5mm mõõtu ots. Selleks et heli saada arvutist telefoni sai ostetud selline kaabel http://images.kenwood.eu/files/image...al/CA-C3AV.jpg selle 3.5mm ots sai ühendatud telefoniga ja teiselepoole sai pandud teistpidi üleminek(3.5mm > RCA). Probleem selle ühenduse juures on see et telefon ei saa aru et juhe on ühendatud. kui ma võtan originaal HF-i siis ta saab aru et hf on ühendatud, kui ma võtan suvalised kõrvaklapid siis ta saab aru et need on ühendatud kuid kui ma ühendan selle kaabli siis ta küll saab aru et miskit ühendati(telefoni valgustus lülitatakse sisse) kuid ta ära ei tunne et see oleks kõrvaklapp või mikrofon. See süsteem töötas eelmise aasta lõpus kuid millegipärast ta enam ei saa aru oma olemusest.

kas kellegil teist on kogemust analoogse probleemiga? ainus erinevus mis ma oma kaabli ja tavalise 3.5mm otsa vahel leidsin oli jämedus, see minu oma on natukene jämedam ehk ta mahub suht tihkelt sinna sisse.

aitäh,
    Martin

Vs: Arvuti heli saatmine mobiiltelefoni mikrofoni

Kas mitte kontaktide arvus ka vahe pole? 2.5mm HF pistik minu omal (qtek s200) on igatahes nelja klemmiga, ehk sealt siis see otsustav osa. Teine võmalus on võtta HF ja seal mikker eemaldada ning juhtmed asemele panna.

Comment

Pildile vaadates näed et see juhe ongi nelja kontaktiga...
      kas selliseid otsikuid on võimalik ka eraldi osta? otsisin e-poest kuid ei leidnud otsikut eraldi. on küll 2e kontatkiga mono ja 3me kontaktiga stereo otsikut aga 4ja kontaktist otsikut eraldi ma ei leidnud...

Comment

äkki telefon mõõdab taksitust? nii mikril kui kõlaril, sellest ka erinevus. Proovi mingi kõlar istutada selle juhtme kõlariväljundisse

Comment

Tere,
          teiselpool on 3.5mm otsik mis läheb arvuti helikaarti, kui see ühendada telefoni siis ta saab aru et kõrvaklapid ühendati...

Comment

Working...
          X