Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Sony Ericsson ei salvesta kontakte.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sony Ericsson ei salvesta kontakte.

Tere!

Sony Ericsson Z710i ei salvesta, alates eilsest, kontakte kõnede loendisse, milles põhjus?
    Jube tüütu on koguaeg ,,kontaktidest" otsida.

Parimat
    Siim

Vs: Sony Ericsson ei salvesta kontakte.

Vaata, et telefoniraamatus samamoodi + ja maa suunakood ees oleks. Kui numbrid 100% ei kattu, siis nime taha ei saa. Mul oli oma Xperiaga X10 miniga sarnane probleem, kui google contactsiga sünkroniseerisin. Pärast panin igale poole +372 (või mida vaja) ette ja voila...ehk sul sama probleem.

Comment

Minu telefon ei jäta kõnedeloendisse mittemingisugust märget sellest, et ma kuhugi helistanud, vastanud või vastamata jätnud. Kui ma valin kõnedeloendist nime (millele olen helistanud enne esmaspäeva(16.08.10)) siis see nimi kaob, kõnedeloendist peale helistamist. Põhimõtteliselt kõnedeloendi järgi olen viimase kõne teinud 12.08.10 19:04 kuigi olen helistanud ja vastanud iga päev. Kas tehaseseadete taastamisest on kasu? Kuna kõik kaob peale seda, siis kuidas ma saaksin salvestada kalendri (mul seal praktikapäevik)?

Parimat
      Siim

PS: Esimeses postituses on illustreeriv pilt, millisest kõnedeloendist jutt on.

Comment

Tere!

Täna tegin läbi telefoniga ,,Update Servise" ja mitte midagi ei muutunud. Mida pean veel tegema? Kust on võimalik saada uus tarkvara telefonile? Kui kunagi teisele telefonile (K750i) Update tegin siis oli sisse lülitades nagu uus, telefon kordagi kasutamata, aga see ei allu millegile!!! Mida teha?

HELP!
        SOS!

Siim
        viimati muutis kasutaja S.Viin; 27 m 2010, 21:14.

Comment

Tegin ,,Täisnullimise" ja asi lahenes, kauaks ei tea, vea tekkepõhjust ikka ei tea.

Parimat
          Siim

Lukku!

Comment

Working...
          X