Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

SE W810i Lukukoodi maha saamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

SE W810i Lukukoodi maha saamine

Sai ostetud siis katkise displeyga telefon SE w810i ,vahetasin siis ekraani ära ja tööle pannes peale PIN sisestamist kiri "Telefon lukus" Sisestage luku kood.Omanik ise ei mäleta enam koodi sest tal see aastaid sesinud oli...Siin ka küsimus siis ,et kudias ma saaksin Lukukoodi maha.Olemas ka kaabel.Softi uuendus ei aidanud midagi.Või teeb keegi tallinnas väikese tasu eest ära?

Vs: SE W810i Lukukoodi maha saamine

Softi uuendus arvatavasti rikkus sul võimaluse midagi teha. Sony Ericssonil on üks programm /ja ei, see pole se PC suite, mida saab SE lehelt tõmmata/, millega saab lukukoodi kas teada või resettida. Pean üles otsima tolle programmi, ei ole enam meeles.

Edit:
    See oli XS++
    Võid veel katsetada, äkki ei saanudki seda firmware, mida see ei tööta... Aga ma lugesin, et ka kõige uuemaga saab linuxi all kuidagi seda teha, proovisin ka, aga ma ei mäleta tulemust...

Comment

Tänud...sain kuidagi lahti ,kuid nüüüd on sellinne jama ,et "võrk puudub" mis kamm nüüüd on...kontollisin ka IMEI üle ja tel pole mustas nimekirjas...Omanik ütles et see telefon on uuena kunagi Elisast ostetud kuid tema on saanud ka emt SIMe kunagi sisse pandud!
      Ei teagi mis nüüd teha Äkki on antennis asi?kuna sain ta katkise ekraaniga ja äkki on tal veel midgai viga?

Comment

Lülita 3G sisse, proovi, kas levi on. Lülita 3G välja, proovi uuesti. Mul oli nii, et kui 3G oli sees, siis levi oli, aga kui väljas, oli ka levi kadunud. Veaks oli see, et emaplaat oli ikka väga kõver. Ja samamoodi sain katkise displayga. Oletan, et sellest üle sõidetud, peale astutud või kuskilt alla kukkunud vms, et emaplaat siis kõver. Võtad emaplaadi küljest, näed ära.

Comment

Working...
        X