Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

K: Nokia 5230 gps

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

K: Nokia 5230 gps

Oman NOKIA 5230t. Soov oleks kasutada GPS ilma internetita ehk sateliitide abil. Kuid kui GPS on leidnud mingi 5-6 sateliiti ja ekraani kohal on väike ikoon, mis näitab et gps on saadaval, kuid kaardile minnes näitab, et ühendust pole. Kuid sateliidid on olemas ja telefon ise nätab et gps on saadaval. Mis võiks probleemiks olla !?

Tuli segane see jutt, kuid loodan et saate aru.

Vs: K: Nokia 5230 gps

Sai gps sisse lükatud ja vaatada enda asukoha kohta koordinaate jms. Sai telefon lauale unustatud ja kui läksin vaatama, siis oli lõpuks gps tööle hakanud. Proovisin uuesti, siis tuli oodata mingi 4-5 minutit, kuni gps oli saadaval. Kas teist võimalust, millega saaks kohe gps kasutada pole, kui ainult interneti ühendusel. Selles mõttes, et kui sateliitide abil gps siss lülitada, peab ootama mingi 5 minutit, kuni tööle hakkab !?

Comment

Nokia Ovi kaardid pead omale alla tirima ja sealtkaudu siis laed omale vajaliku riigi kaardid telefoni ning voila ongi netita kaardid.

Aga egas nende Nokiate Gpsid pole kunagi hiilanud oma kiirusega. 5 minutit oodata oma asukohta on ikka igavik.
      OT:endal Htc Legend ning kui asukohta vaja, siis saab selle kätte alla 10 sekundi

Comment

Ise olen Nokia E-66 omanik.GPS hakkab tõesti näitama alles mingi aja pärast.Aega mõõtnud ei ole kuid võib olla küll 4-5 minutit.Kui telefon oli uus siis sellist ootamist ei olnud,ilmnes miski 3-4 kuu pärast.Ilmselt viga softis. Kui oleks GPS vastuvõtja vigane siis ta ju üldse ei näitaks midagi.Ei 5-10 või 15 minuti pärast.

Comment

Ning olen kindel, et peale softi uuendust jälle mingi aja töötab OK, ning natukene kauem ajapärast lõpetab normaalse töölepingu
          Kunagi maadlesin samamoodi oma N95 8Gb ga ja alati peale softi uuendust töötas, mõne ajapärast hakkas jama pihta.......minujaoks lõhnab selline asi remonti viimisega (raudselt Nokia poolt sisse kirjutatud softi, et vot nüüd 3 kuud sa GPS tööta ja siis tule meile remonti, saame nutsu nõuda jälle)
          Aga see puhtalt minu isiklik viha Nokia vastu

Comment

Telefon täitsa uus, sai soomest toodud ja muudetud Eesti koodide järgi ja ka uus soft peale ning ka Ovi Eesti kaart sai sisse pantud. Täna jälle proovisin siis, sain mingi paari minutiga tööle, kuid kui hakkasin sõitma mopeediga, et näha teekonna pikkust ja kiirust, siis jälle mingi aja jooksul oli katkenud gps ! Ju siis kui täiesti töökorrast gps telefon vajaka on ikka ainuke võimalus vast neti kaudu või peab olema gps hea side koguaeg.

Comment

Esmalt postitatud WaZ poolt Vaata postitust
              ...........ja muudetud Eesti koodide järgi ja ka uus soft peale............

Äkki sellekohapeal juhtus softiga midagi...?

Comment

nokia telefonil algusest peale selline asi... endal on xm5800 ja alates esimesest päevast on olnud nii, et ilma internetita võrab asukoha leidmine kuskil 5minti aega... välismaal ok, elan üle, aga eestis... asukoha määramiles see data hulk on 4kb alla laadimist ja 1kb üles... siiani olen jäänud selle 35 krooni piiridesse mis mul määratud on... ja seda juhul kui ma olen pea igapäev navi kasutanud. aga no kui raha on vähe, siis osta väline GPS bluetooth moodul, sellega leiab koha üles.

Ei tea kas Nokia on teenusepakkujatega mingi diili teinud, et ilma ühenduseta on asi aeglasemaks aetud aga siiani on see kõikide nokiatega olnud sedasi.

1 tähelepanek ka veel. kui jõuad sihtkohta ja lülitad navi välja, siis päraast sisse lülitades sama kohapeal leiab ta satid kohe üles, kui aga sõidad paar kilomeetrit eemale ja siis lülitad navi sisse, siis läheb jälle umbes 5 minutit aega

Comment

Nokial on alguses seadistuses, et ühendab interneti kaudu. Ma ise sain küll ta GPSi peale üle seadistatud. Sealt võtad interneti üldse maha! Pm. pole sim-kaarti üldse gps jaoks vaja.

Comment

Working...
                  X