Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

SIEMENS C62

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

SIEMENS C62

Sooviks teada saada kas on üldse võimalik Siemens C62-le mänge tellida ja tõmmata.Kui ei saa siis miks ei saa? ???

Sooviks teada saada kas on üldse võimalik Siemens C62-le mänge tellida ja tõmmata.Kui ei saa siis miks ei saa? ???
    Miks ei saa saab küll
    http://mobiiltelefonid.emt.ee/body.php?op=...ID=199&detail=1
    loe tutvustus läbi!

Comment

näha, et sa, MK, pole c62ega piisavalt tuttav :P

asi nimelt selles, et tegelt on seal java lukus siemensi poolt. hetkel pole võimalik seda ka lahti saada(st puudub vajalik tarkvara).

Comment

näha, et sa, MK, pole c62ega piisavalt tuttav :P

asi nimelt selles, et tegelt on seal java lukus siemensi poolt. hetkel pole võimalik seda ka lahti saada(st puudub vajalik tarkvara).
        Kusjuures pole jah selle telefoniga tuttav ja ei taha saada kah !!!!! Ma vaatasin lihtsalt tutvustust!

Comment

Valetavad jah eesti operaatorid , et c55le saab mänge tirida ja ka osad vene lehed. Isegi pettusin selles , et C62-l polegi javat . Ega keegi ei tea, äkki on olemas mingi tuunitud fläsh selleks otstarbeks ??? või saab c60 softi sinna peale ajada ???
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

siit peaks kok vastused saama oma kusimustele muidugi kui vene keelt oskad http://forum.siemens-club.ru/
            55637792

Comment

Ei oska vene keelt.
              Äkki keegi tõlgiks?

Comment

kasuta tolke teenuseid ;D
                55637792

Comment

Aga põmst Javat on lahti teha võimatu...?

Comment

siis opiida vene keelt voi vaadata kas kuskil mujal netis mingis muus keelse saidi saksa voi inglise neid on kullaga
                    55637792

Comment

Valetavad jah eesti operaatorid , et c55le saab mänge tirida ja ka osad vene lehed.
                      Ei tea olen ise c55 kasutanud juba paar aastat ja saan küll mänge tõmmata ja tõõtavad hästi :-/

Comment

Ei tea olen ise c55 kasutanud juba paar aastat ja saan küll mänge tõmmata ja tõõtavad hästi :-/
                        UUps, ma tahtsin kirjutada c62 ,trükiviga muide tele 2 ja rle on nüüd oma müügireklaamides asja ära parandand.
                        Aga neti kaudu midisid ja jpg-sid kah tõmmata ei saa mingi 5 kb piir pidi olema :'( > > >
                        C55-le olen ise kah tõmmand ja ka kaabliga neid sisse ajanud
                        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

nujah mina mõtlesin ,et kuda sellised targad mehed c55-ga hakkama ei saanud 8) ;D

Comment

Working...
                          X