Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

SIM kaardist copy

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

SIM kaardist copy

Mure sellin et kas on võimalik sim kaardist teha copyt ja siis võtad mingi suvalise sim kaardi ja panen sinna peale.
    Mul juba kaks korda on smartiga tel ära virutatud ja siis iga kord võtta uus number. Idee poolest peaks ju saama ,et teen kaardist copy ja siis pärast uuele kaardile kui läheb kadunud asjade nimekirja siis kohe sahtlist uus võtta ja number sama.Teine asi on see ka et smar mahutab ainult 130numbrit ag võtaks näiteks sellise kaardikuhu läheb peale rohkem numbreid ja probleem jälle lahendatud.Ja mis selleks vaja oleks.

sim kaardist on voimalik teha copy kuid mitte suvalisele sim kaardile need tavalised sim kaardid on uks kord kirjutatavad selle jaoks on vaja spetsiaalselt moeldud kaardid naiteks gold kaart kuhu mahub neli erinevat nubrit. siit leiad infi selle teema kohta http://orbitasat.narod.ru/programms/program.htm http://www.flycont.com/lab/labmenu/chip_ca..._chip_card.html
    55637792

Comment

see on väga huvitav teema
      kas olex mingeid konreetsemaid linke nende erinevate kaartide kohta, omaduste ja millega neid kirjutada saab ja lugeda, ja muidugi parem olex kui inglise või venekeelsed sest et mingid poola keelseid kuhu olen otsa sattunud saan väga vaevaliselt aru kahjux

Comment

http://www.irda.ru/photo/cables/unibox/USIv20.htm siin on sellest pohjalikult juttu
        http://www.flycont.com/lab/labmenu/simemu/...imemu_gold.html
        55637792

Comment

no tänud ;D
          asi palju selgem aga tekkis paar küsimust kuna huvi nii suur siis tahax asja järgi proovida seda kloonimist jne.
          nii et kus muidu müügil on eestis neid clone kaarte, gold, silver, green või black kaarti, mudiugi leidsin veel et neid ise võimalik teha kasutades osasid programeeritavaid kive, nii et küsimus selle koha pealt et kas siis peab ka neid PIC kive programmerima kuidagi või lähvad kohe kasutusse ilma eel programmerimiseta et ühendan sim pessa ära ja kõik, ning hakkan kloonima.

Comment

kaarte saab mega w nimeliselt kasutajalt voi ma arva sat-tv muudavatest kauplustest kaardi enda tegemisest ausalt oeldes ei tea aga idee poolest ei pea neid eelnevalt millegagi labi progema
            55637792

Comment

Kas kuidagi on võimalik ka selgeks teha mis kaart mul on kunagi paar aasta tagasi sai elfat tellitud 2 mingit smart kaarti aga muud ma ei mäleta nende kaartite kohta midagi muidu on üleni valge kaart lihtsalt

Comment

ex ta ongi siis white card selline täitsa olemas
                ainult et pole sulle kahjux infi pakkuda selle kohta

Comment

... kas on võimalik sim kaardist teha copyt ... Mul juba kaks korda on smartiga tel ära virutatud ja siis iga kord võtta uus number ...
                  Aga kui vargal õnnestub mingi konksuga sinu numbrit kasutada ja sina teed sama numbriga kaardi ... kuidas teenusepakkuja ja tema seadmed sellele reageerivad ????

Comment

ma arvan et vargad vist ikka varastavad telefoni pärast, mitte et kaarti saada...aga noh kes neid paganaid teab.
                    Küll aga oli vist teema et töötab see sim mis enanst esimesena võrku logib nii et ma ei näe probleemi, lihstalt et halvemal juhul jääb mulje et kudias nii kiiresti saab inimene liikuda :
                    ja ega simidest pole keelatud ju copysid teha, või on
                    nii et jah nagu öeldakse võõras mure ( e. siis antud juhul teenuspakkuja oma )

Comment

seljuhul peaksid need vargad profid olema või töötama mõne operaatori juures kui nad sul piistupandud teli simi kloonivad ja sinu nr võrgus kasutavad.Nendele kulda ja valgetele kaartidele võid aint healjuhul telefonimärkmiku maha kopeerida.See , et ta usl võrgus tööle hakkab ion vist uni ) Muidugi jah on igasugu simreadereid jms jama aga njah samahäste võid telefonile mälu ja PIC prose ka külge joota ja rääkida.Kui õnnestuks näiteks maha lugeda kõnekaardi inffi oleks ka lahe tegelt ja kuidas sinna mälu kallale saab võ
                      õi ei saa üldse krt ei tea pole asjasse süvenenud. Kuda kõaart toimib korralikult .Aga ole mureta tänavavargad seda ei tee.
                      MSN- taneltreima182@hotmail.com
                      telefon katki.

Comment

kui pin on peal tahaks naha seda meest kes selle kaardist (copy) teeb muidugi kui ta pini ara arvab siis teine asi aga minu kogemuste jargi ei ole seda juhtunud kui juhtuks siis .............
                        55637792

Comment

..kui on vaja GoldWafer, siis kirjuta..

Comment

SIM kaardist copy on lühidalt juttu ka Arvutikasutaja mai 2003 numbris.

Comment

aga ntx emt kontoris tehakse sim kohe ymber ju?mul isal oli nii et ostis 3510 mingi poolteist aastat tagasi aga tema kaardiga ei l2inud t88le telefon kuna tal kaart oli mingi v2ga vana...minnes emt kontorisse kirjutati k6ik inf kohe uuele kaardile ja telefon t88tas

Comment

Working...
                              X