Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kumb on parem kas nokia 6310 või 6310i

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kumb on parem kas nokia 6310 või 6310i

kumb on siis parem kas nokia 6310 või 6310 i ma mõtlen niiskuse, vee ja põrutuste suhtes jne .......eriti hea oleks kui räägiksid need inimesed kes teavad mida nad räägivad aga mitte nolgid kes on yhe kõrvaga kuulnud mingeid kuulujutte > jne

ette tänades :
    Gaz 21 & jawa 634

need klotsid on samad, lihtsalt 6310i-l on Java tugi + hele valgus, välimus ja ülejäänud funktsioonid on täpselt samad!!

Comment

olen kasutanud molemaid ennem 6310 nuud kasutan 6310i toesti funktsioonide poolest ega eriti ei erine niiskuse suhtes voin oelda nii palju et telefon ei ole seeleks moeldud.paar korda olen vihma kaes helistanud ei ole kull peale lahti votmist sees vett olnud aga ega see head ei tee.porutuse suhteson ta kindlasti parem kui nii moned varvilised uuemad nokiad minu jaoks on ta ultse parim telefon ja arvan et niipea ei vaheta seda valja mingi muu telefoni vastu softi poolest on ta vist ka minu arus uks kindlamaid on teisi telefone olnud vaga palju erinevaid kuid midagi ikka ei meeldinud teistes vaid jain pidama sellele telefonile 6310ja6310i vahet eriti ei ole 6310i on tsipa ilusam ja kiirem softi poolest ;D
      55637792

Comment

Kasutan seda i´ta mudelit ja olen väga rahul. milleks mulle see 1900 võrk. samas eks selle võrra ole ka energiatarve rääkimisel suurem. mul ajab ta asja nii gsm kui gprs tasandil ja ongelmaid pole. kui just ei kippunud vana soft siin pool aastat tagasi vimkat viskama. muidud siga-rahul. aku on tubli, valgustuse tegin aint ümber, panin valged dioodid. nüüd nagu taskulamp, helisedes pime tuba kohe särab röömsasti. loopida ei maksa, kuid väiksed visked on üle elanud. nuppude vahelt vesi kohe masinasse ei jõua, kui pesukäsnaks ei kõlba. vesi pääseb suht hõlpsasti masinasse. toetan ostu.

Comment

Working...
        X