Saab hakkama ehk FBUS kablaga?Et turvakood välja õngitseda.St ei viitsi uut kablat teha aretaks kuidagi olemasolevale 5110 datakaablile nõelad külge TX RX ja GND.Saab vist asja aetud kui need telefoniplaadikülge pookida
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
3210 turvakood
Collapse
X
-
Saab hakkama ehk FBUS kablaga?Et turvakood välja õngitseda.St ei viitsi uut kablat teha aretaks kuidagi olemasolevale 5110 datakaablile nõelad külge TX RX ja GND.Saab vist asja aetud kui need telefoniplaadikülge pookidaElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
iihi mõnimees määrib mulle Mbusi ikka kaela.Selgelt öeldud, et mul vana FBUS kabla.Seda ma just mõtlesingi, et 3 otsa külge ja logimänigeiriga asi ära vaadata.Nagu eelkõneleja mainis.MSN- taneltreima182@hotmail.com
telefon katki.
Comment
-
ok vahet pole-nimelt oma datakaablit enne reedet kätte ei saa.On siin tlnast keegi kelle on käepärast kablat ja sikutaks sealt turvakoodi välja.PS raha ei maksa.))) Lihtsal põhjusel kuna see ple nagu teab mis töö ja teeks ise igakell ära kui vahend oleks tagastatud ))Ehk on siin mõni hää inime ja ohverdab oma aega.MSN- taneltreima182@hotmail.com
telefon katki.
Comment
-
oleneb millise dejaniga kas tavalise voi dejan boxiga tavalisega lased uue flashi peale kuid vaja teha uptaid faid selleks vaja mbus cablat,dejan boxiga saad kasutada sellist proget nagu windls 2.7 free seal ei ole vaja mbus cablat lasesed flashi peale ja koik.knokil flashimiseks flash cablat ja muude asjade jaoks ikka mbus cablat55637792
Comment
-
tuli uks asi meelde kui sul ainult flash cabla loe full flash maha proovi sellise progega crc nkcalc saad siit http://codedata.box.sk/mobile.box.sk/rnfcrcdec.zip isegi niimodi ukskord teinud ainult 621055637792
Comment
-
raibes ei kommunikeeru datakssbliga kui kuhtmeid tal peal hoian.Kaabel ise on dau9 -- 5110 joaks.Peaks nagu toimima kui nõelad külge pookida 32.10 -le. Ehk telefoni komm peetis?MSN- taneltreima182@hotmail.com
telefon katki.
Comment
Comment