Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Vorgu luku maha votmine uuematel nokiatel.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vorgu luku maha votmine uuematel nokiatel.

Tõmbate siit lingilt programmi Cybergsm and Hollowmans DCT4 Calculator http://www.unlockme.co.uk/dct4free.html Võtate programmilahti.Peale seda on vaja teil sisestada telefoni imei kood (selle telefoni muidugi millel tahate võrgu lukku maha võtta).Imei koodi saate kui valite telefonis *#06# tuleb ette 15 kohaline numrite seeria selle koodi sisestate programmis vasakus nurgas olevasse kastikesse kus on kirjutatud imei peale seda kui oletate sisestanud imei tuleb teil valida riik NT.eesti siis võrgu operaator NT.Tele2 ja siis type2 type5 tuleb valida sellel puhul kui telefonideks osutuvad 7650/3650/n-gage.Seejärel panete linnukese v2 codes.Siis vajutage Calculate.Paremasse suurte kasti ilmu mõne hetke pärast seitse rida koode NT.
    #pw+123456789123456+1#
    #pw+123456789123456+2#
    #pw+123456789123456+3#
    #pw+123456789123456+4#
    #pw+123456789123456+5#
    #pw+123456789123456+6#
    #pw+123456789123456+7#
    Võtate 7 koodi ja sisetate selle telefoni sisse ilma sim kaardita. Trellide saamiseks vajutate trellid.p tähe saamiseks vajutate kolm korda tärn,w tähe saamiseks vajutate neli korda tärn,+ saamiseks vajutage kaks korda tärn. Peale koodi sisestamist peaks ilmuma piirang lõpetatud või midagi sarnast.Ja see ongi kõik teie telefon akspekteerib nüüd koike kaarte.Kui te muidugi kõik õieti tegite.Siin on telefonide nimekiri mille puhul see programm toimib nokia 1100,3100, 3200, 3300, 3510, 3510i, 3650, 5100, 6100, 6220, 6310, 6310i, 6500, 6510, 6600, 6610, 6800, 7210 ,7250, 7250i, 7650, 8310, 8910, 8910i.
    55637792

nonii... mul siin üks pähkel millega olen viimased 2 tundi ajusid nikastanud.

Nokia 6310i... EESMÄRK: TELE2 orjusest vabastada.

Toksin koodi sisse - ütleb Cannot Undo Restriction. Siis läksin kablaga kallale - tulemus = null! Nüüd ei tunnista enam ühetgi kaarti.

On miskeid nõuandeid?

Comment

kui sul on f-bus kaabel siis on selline proge nagu f-bus by maestro selle saat siit filidest http://www.mobile-files.ru/
      55637792

Comment

juba proovitud. Factory Reset ei anna tulemusi.

& see mis ta välja loeb on ka nagu kahtlane..

Comment

kas keegi on siis nende koodidega võrgukoodi maha kah saanud või on see ainult teooria?? Ja ega see koodide sisse toksimine midagi tuksi ei keera???
          peale selle kysiks veel mida need esimesed 6 koodi teevad??
          Tahaks väga õppida aga ei ole eriti võimalust ja aega

Comment

selle progega olen votnud vaga palju koode maha erinevatel nogiatel ja siia maani ei ole probleeme olnud kui ule kahe korra valesti sisestad siis toesti telefon plokeerub kuid tuleb korralik kood sisestada ja korralikult sisestada. telefoni koodide sisse toksimine kull midagi teha ei tohi telefonidele teha kui ennem ei oleks proget ara proovinud ei oleks teda ka valja pannud. lihtsalt paljud foorumi kasutajad poordusid minu poole pm ja palusid seda mull teha otsustasin selle siis valja panna kuna asi tasuta saadud siis ka voin seda tasuta jagada las teevad ise.esimesed koodid tahendavad nt sim lukku operaator lukku jne.seitsmes kood on uldine mis votab koik piirangud maha.
            55637792

Comment

väga suured tänud... olen seda proget otsinud juba mitu nädalat.. aga asi asjatu... nyyd tuleb oodata kui keegi tahab lukku maha saada!!!

aga 7 kood tuleb panna et kõik maha saada jah???
              *valin riigi, võrgu, panen imei koodi ja calculate!!!
              ja siis sisestan 7-nda koodi?

ja see DCT3 unlocker seal lehel!?!? kas see on vanemate telefonide jaox ja kas seda saab kasutada ilma kaablita???

kui ei siis äkki on võimalik nagu nendel vanematel ka sama moodi lukku maha võtta nagu DCT4-jaga??? olex huvitatud asjast...
              vabandust kui jutust aru keegi ei saa...
              Loll pea on käte ja jalgade nuhtlus!

Comment

ja see et kui telefon lukus pole kas ta peabki siis ytlema "koodi viga"??? mul ytles nii ja telefon on tele2-s ja ple lukus sest asi prooviti emti kaardiga ära!!!

Comment

vanematel telefonidel minu teada ei ole voimalik ilma kaablita luku koodi maha votta see proge mis seal lehel on kaabliga. siis kui telefon ei ole kuskil vorgu lukus siis koodi sisestamisel peabki utlema koodi viga
                  55637792

Comment

siis on nii hästi kui ka halvasti... hästi sest ma sain targemax aga halvasti sest ei anna neid maha võtta ilma kablata...

Comment

Kas võrgu operaatoriks tuleb panna võrk millega mobiil töötab või võrk millega ei tööta. Näiteks ma ostsin emtst telefoni, mis töötab ainult emt kaardiga ja teistega ei tööta. Seljuhul kas pean panema operaatoriks emt, et telefonilt võrgukood maha saada?

Comment

jah
                        55637792

Comment

Suured suured tänud selle proge eest ! Ma lihtsalt puhtast huvist proovisin(mitte,et mul vaja oleks just olnud) ja töötab ideaalselt !!! Mul Nokia 1100(endise sim lukuga ;D ) Nüüd vaba igas võrgus !

Comment

Working...
                          X