Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Palun abi Nokia 3210`ne väljavahetamisel.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Palun abi Nokia 3210`ne väljavahetamisel.

Jõudu !
    Sooviksin abi oma Nokia 3210`ne väljavahetamisel uue vastu.Kui aus olla,siis vana
    rahuldab mind täielikult.Minu eksisteerimispiirkonnas on levi ikka olnud,saab helistada ja sõnumit saata.Boonusena kena rohekas-kollane ekraan ja harali suured nupud.
    Väljavahetamise põhjused on vigane valjuhääldi ja ei ole leidnud korralikku akut.
    Viimane hiinas toodetud aku kustus poole aastaga.Panin vana Poola "Bluestar" toodetud Ni-Mh 1250 mAh aku tagasi.Nüüd kustub ka see,4-5 lühikõnet(ca 30 sek. kõne) ja siis
    on aku tühi.
    Uus telefon võiks ka Nokia olla,hinnaklass oleks 1000-1200 krooni,seda siis kliendi-
    hinnaga kas EMT või Tele2 esindusest.
    Silma on jäänud Nokia 2720 fold,kuidas see oleks ? Klapiga telefonidel olla lintkaabel
    nõrk koht,vastab see tõele ?
    Nokia is an innovative global leader in 5G, networks and phones. See how we create the technology that helps the world act together

Muidugi võib ka mõnda muud mudelit soovitada.

Vs: Palun abi Nokia 3210`ne väljavahetamisel.

Tervitus.
    Kõige lihtsam on poodi minna ja seal katsuda ja menüüdes ringi kaeda ning alles seejärel, kui on loodud endale mingi pigerida, netist infot otsida nende nõrkade ja tugevate külgede kohta.
    Jääge terveks.

Comment

Ükskord kulub see lintkaabel läbi niikuinii, selles ei ole üldse mingit kahtlust. Selles mõttes on ilma klapita telefonid töökindlamad. Teine asi, mida kindlasti peaks vaatama, on kõneaeg, mis on antud mudelil 5 tundi, mis on täiesti normaalne. Isiklikult olen ma tulihingeline Nokia pooldaja, sest need telefonid on tõesti mugavate ja kasutajasõbralike menüüdega ja kestavad aastaid, kui just vett ei saa. Mul endal on Nokia 1600 kestnud juba 5 aastat. Pole isegi akut vahetanud ja pole ka mõelnud mingisuguse uuema ja ilusama tilulilu ostmise peale.

Comment

Eks pane kriteeriumid paika milleks telefoni tahad ja mis lisavidinad olema peavad. Ise olen proovinud näiteks SE Xperia X10minit, muidu oli nunnu küll, aga vähe liiga palju feissbuuki sees ja aku ei pidanud. Siis oli QWERTZ klaveriga nokia, mis jällegi kohtai väga loll oli. Vähemalt kõnelogide seisukohast, aku juba enam-vähem.
        Hetkel LG GX200 juust, dualsim ja aku kuskil 2 nädalat. Lisadena mp3 pleier ja FM raadio. Kaamerast ei räägi, sest see võiks samahästi olemata olla. Helistamise telefon, ei miskit muud.

Comment

soovitaks E seeria nokiaid , või mõni üksik N seeria .
          oman hetkel e51 töö telefonina juba 2 aastat , ja pole midagi viga . kukkunud väga palju , pidev tolm jnejne .
          samas on ka n71 milles on mul siis nö isiklik number .
          see on varsti 3 aastat olnud
          ainukene asi , et paari kuuga vahetati kohe soft ja korpus garantii korras välja . esimesed olid vist suht ebaõnnestunud .

samuti julgeks soovitada ka samsungilt midagi .
          oli liugklapiga samsa . alguses oli menüü harjumatu , pärast oli vaat et lihtsam ja loogilisem kui nokial .
          oli see ka mul mitu aastat tolmu ja lahusti ja kõige muuga kokkupuutes , aga töötas laitmatult võiduka lõpuni kuniks ära kadus .
          nõrk koht on samsadel aku .

Comment

Tänud vastajatele !
            Kui nüüd vaadata milliseid lisaseadmeid telefonile juurde tahaks,
            siis nagu ei olekski midagi tahta.See teeb valiku lihtsamaks,aga...
            Olles erinevates kauplustes hinnaklassi järgi mudelid välja valinud,
            asusin lugema erinevate kasutajate kommentaare.
            Ühise joonena kumab läbi uuemate odavama otsa Nokia`te halb
            koostekvaliteet.Tarkvara põhjusetta hangub,menüüs liikumine
            aeglane,halb nuppude valgustus.Raudvara poole pealt kurdetakse
            halba klaviatuuri ja lagunevat korpust.Mina paneks juurde veel
            väikesed klahvid(v.a. Nokia 2720 fold).
            Mudelivalikus olid siis:1209,2700,2720 fold,3710 fold,3720 ja 5030.
            Muidugi vaatasin ka mõnda vanemat mudelit millele oleks
            originaalakut saada.Töökindluse musternäidiseks loetakse Nokia
            2600 ja paljud kirjutavad et puuduseid ei ole.
            Nüüd sõna teile.

Comment

Imeasju ei oota siis Nokia 1200.
              Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!

Comment

Aga kui 3210ga rahul olid siis võta 3310 ja pane sellele uus aku.
                Vanadest lihtsatest telefonidest soovitaks veel Nokia 1100, akud peavad ka jube hästi vastu.

Comment

Telefon ostetud,seda muidugi jupp aega tagasi.Juhuse tõttu
                  pakuti mulle Nokia 6170`t.Hind oli soodne ja saigi kaup tehtud.
                  Originaal aku,mis tal kaasas oli,toimetab minu helistamisega
                  viis päeva.Kui selle jõleda gif laiendiga `elava` tausta-
                  pildi ära sain keelatud,siis ekraanil olevad asjad muutusid ka
                  kenasti nähtavaks.

Comment

Working...
                  X