Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Nokia 5610d- 1 Softiprobleem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Nokia 5610d- 1 Softiprobleem

Tere!
    Minu kätte toodi vaatamiseks selline telefon, millel sisselülitamisel kas sim kaardiga või ka ilma kaardita, hakkab ekraan vilkuma ja näitab vaheldumisi kuupäeva valgel taustal ja kustutab ekraani ka vahepeal ära.. ja siis lülitab end välja tagasi.. seni on kõik korras kui ekraanil tekst "käivita ilma sim kaardita?" või "sisesta pin kood", peale sisestamist või käivitamist ja peale nokkia tervitusteksti hakkab jama pihta...
    Googeldades sain teada et samal mudelil esinenud teistelgi samu probleeme, aga päris lahendust ei leidnud..
    Sellel oli ka mälukaardist saanud probleem alguse nagu paljudel selle telefoni omanikel..
    Oleks vaja soft ära vahetada/uuendada, olemas on kaabel millega uuendasin oma nokia softi edukalt kasutades Nokia PC Suite tarkvara..
    Seda telefoni kaabliga ühendades ja sisse lülitades arvuti ütles kohe et "driveri installimisel oli probleeme" ja vahest ütles et "usb device not recognized.." kuigi tundis ära küll et see on nokia ja vist ka mudeli nime taipas ära vahepeal.. ja PC Suite ei leidnud ka seadet üldse..

Ütlen ausalt et softi vahetuse ja muu taolise teemaga kogemusi pole..
    Küsin kaasfoorumlastelt, et mis valikuid mul on ja mida veel võiks proovida või teha, enne kui lasta omanikul teenindusse pöörduda..
    oleks ka hea kui keegi teab tuttavat kes selle töö ka ise ära teeks kui see minu vahenditega tehtav pole
    Olen telefoni seest ka puhastanud ja füüsilisi vigu ei leidnud..

Igasugused nõuanded on teretulnud
    Aitäh!
    Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Vs: Nokia 5610d- 1 Softiprobleem

Tere,

Softi vahetus siin kindlasti ei aita. 90% on tegu lintkaabli veaga 5% display ja 5% Emifiltrid.

Tarkvara poole pealt aga sikuta nokia kodulehelt NSU ja saad uuenduse ära teha.

Br Janar
    Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem

Comment

NSU-d olin ka proovinud enne eraldi.. PC Suite-t proovisin pärast, NSU ei leidnud samamoodi ja PC Suite vist omas samasugust uptaterit kui õigesti mäletan.. või oli sarnane..
      Ma usuks lintkaablit sel juhul kui see pilt katkeks lihtsalt.. aga peale sisselülitust ei katke kuidagi kui klappi liigutada.. pilt on terve ja ühes tükis.. aga kui pin sisestada, siis alles hakkab kuupäeva paar korda vilgutama ja lülitab end välja.. ja kui siis kiiruga mingeid numbreid sisestada, siis iga kord kui ekraan kustub, ja süttib siis sisestatud numbrid on kustunud.. kaabli vea puhul selliseid asju ma küll ei oskaks märgata..
      Emifiltritest ei tea ma midagi :P
      Tean vaid seda et täpselt sama vea kirjeldusega telefone googles oli ja nende kohta räägiti et softi viga.. võib olla ka nii ei füüsiline rike seda telefoni käivitada ei lase..

Comment

Kellelgi miskeid nõuandeid või soovitusi rohkem lisada ei ole? või kui viga on kirjelduse järgi kindlasti tuvastatav ja mina ise ei oleks võimeline parandama, siis võiks ka soodsat kohta/isikut remondiks soovitada.. peaasi et ei peaks parandustöö "proovimise või vaatamise" eest niisama maksma .. teenindused kipuvad suht kallid olema.. seepärast ma "iseparandaja" teele ju läinud olengi :P

Kuna ma ise ei usu eriti et lintkaabli viga, siis ei julge lihtsalt katsetamiseks seda ostma hakata, saaks tasuta proovida, siis poleks probleemi :P

Comment

Esmalt postitatud onx15 poolt Vaata postitust
          Kellelgi miskeid nõuandeid või soovitusi rohkem lisada ei ole? või kui viga on kirjelduse järgi kindlasti tuvastatav ja mina ise ei oleks võimeline parandama, siis võiks ka soodsat kohta/isikut remondiks soovitada.. peaasi et ei peaks parandustöö "proovimise või vaatamise" eest niisama maksma .. teenindused kipuvad suht kallid olema.. seepärast ma "iseparandaja" teele ju läinud olengi :P

Kuna ma ise ei usu eriti et lintkaabli viga, siis ei julge lihtsalt katsetamiseks seda ostma hakata, saaks tasuta proovida, siis poleks probleemi :P
          Kui oled rahul maksimum lintkaabli(TOP FLEX ASSY 0203438) vahetusega 29€ võin telefoni ette võtta. Hinnapakkumine siis alates 10€-29€
          Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem

Comment

Eks pakkumise üle saab mõelda, kuid Ma ise oskaks ka lintkaablit vahetada, asi selles et oma kogemuste põhjal, kui palju katkisi lintkaableid vahetanud olen, ei vasta selle telefoni tundemärgid ju kuidagi kaabli veale, sest isegi ilma kaablita peaks telefon olema võimeline sisse lülitama, kui sisselülitus nupp asub alumisel poolel ja pinni sisestamise järel saaks ok nuppu vajutada.. sellel ju kõik nupud töötavad ja klappi liigutades mingeid häireid ei ole, ja viga tekkis seoses mälukaardi probleemiga.. muidugi kui selle hinna sees on garanteeritud korda tegemine, siis on see kindlasti soodsam kui ametlikus teeninduses
            Usuks kaabli viga juhul kui seal miskid rajad lausa lühises ja segavad tööd ja sunnivad telefoni ise välja lülitama, eks ma uurin lähemalt ja vaatan järgi kas on mingeidki kahjustusi kaablil, kuid ei taha seda ikka uskuda

Comment

Working...
            X