Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

nokia 8810,ei kuule

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

nokia 8810,ei kuule

kõikk nagu töötab aga kui helistama hakkad siis mina kuulen teda aga tema tuuleb suurt murinat.levimasti all korra kuulis aga see oli vähe.kui tema mulle helistab siis töötab.äkki keegi teab milles asi

teoreetiliselt ei tohix asi olla ühendustes aga puhasta need ära. ja vaata et yldse tel. olex kruvid korralikult kinni. kui tööle ei hakka on tõenäoliselt asi softis.

Comment

puhasta mikri umruses kontaktid ara kui ei vaheta mikker ara vaata kas uhendus on olemas kui ei siis voib edasi vaadata
      55637792

Comment

asi võib olla jah mikris, mul oli sarnane jama 6210'ga kunagi, proovi mikri vahetust

Comment

nu ja kui puhastamine ja mikri vahetus ei aita siis tuleb cobba vahetada....või on MAD pees...

Comment

selge siis.järelikult tuleb telefon maha müüa.telefoni väärtus on 500.parandus koos tegemisega 200-300.telefoni hind siis 200 krooni.mõttetu

Comment

selge siis.järelikult tuleb telefon maha müüa.telefoni väärtus on 500.parandus koos tegemisega 200-300.telefoni hind siis 200 krooni.mõttetu
              põhimõtteliselt küll jah

Comment

Working...
              X