Küsimus siis selline, et millised kahe SIM'iga telefonid Eesti turul on...paar Samsungi on silma jäänud, aga kas on ka teisi tootjaid? Vabandust, kui see teema on läbi juba käinud, olen uus siin.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Dual Sim
Collapse
X
-
Vs: Dual Sim
Samsung E2152 ja LG GX200 paistavad samade parameetritega. Hind on ka samasugune. Samas, vähe vidinaid nagu, vahel oleks vaja Maili lugeda jms. On veel üks LG A155 olematu akuga ja Samsung B5722, mis on kahjuks ainult touch screeniga, mis minu tööga kokku ei sobi. Imelik, turg nagu oleks tühi nende telefonide koha pealt, peab ikka kahe telefoniga ringi marssima.
Comment
-
Täpsemalt tuleb öelda, et Euroopa turg on nendest tühi. Mina tellisin endale kollaselt maalt ja peaaegu rahul. Emakeelt muidugi sellisest asjast ei leia, aku ei hiilga oma tugiaja poolest ja mõned vead veel, aga muidu igati telefoni moodi asi. Dealextreme.com, focalprice.com jpt sarnased kohad tarnivad meeleldi ka meie riiki neid asju, kusjuures saatmine ei maksa. Kallimate vidinatega ajab toll sõrad vahele. Sellest tulenevalt tuntud kaubamärkide koopiaid ei soovita tellida, samas HTC kloon tuli kohale pärast käibemaksu ja kaubakäitluse tasumist(130USD telefon+23EUR käive+5EUR kaubakäitlus)
Comment
-
Mul SGH-D780 Samsung juba mitmendat aastat ja võib suht rahul olla. Selles mõttes, et töötab ja helistada saab. Mõlemad kaardid on korraga saadaval ja kui EMTi levi ei ole siis levib Elisa ja vastupidi Nokia telefonilt saadetud visiitkaarte on trikk lahti võtta. Samsungi menüüd, keel jne on muidugi suur mõistatus siiani.
EMT müüb Samsung GT-E2152 dualsim
Comment
-
Vanasti olid jah telefonid, millel kaardid kooraga ei saanud aktiivsed olla, aga praegu on mõlemad kaardid korraga ootel. See standby arv tähendabki, mitu kaarti korraga aktiivsed on. Hiinast saab ka nelja kaardiga isendeid, millel kõik kaardid korraga ootel.
Kusjuures minu omal saab eraldi kaarte võrgu jaoks passiivseks teha ja samass säilib ligipääs kaardi infole. Sissetuleva kõne puhul käiakse kõik numbri andmebaasid läbi ja kui nt SIM 1 pealt tuleb kõne, numbri vastet ei ole sellel kaardil ja telefonis, aga teisel kaardil on olemas, siis avaldab selle nime, mis ta leidis teiselt kaardilt
Comment
Comment