Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Sim kaardi andmed

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sim kaardi andmed

Kas keegi tegeleb sellise asjaga, nagu sim kaardi andmete taastamisega? Või oskab keegi lukustunud sim kaarti avada...küsib puk 1, aga seda ei ole enam alles. tegemist soome sim kaardiga.
    välismaa linkidel müüakse data doctor recovery programmi, aga tasuta töötavat programmi kätte pole saanud.
    tahaks similt kätte saada sõnumeid

Vs: Sim kaardi andmed

Esmalt postitatud liiskarm poolt Vaata postitust
    välismaa linkidel müüakse data doctor recovery programmi,
    See suudab taastada vaid siis kui PIN või PUK on olemas, lukus kaardiga ei tee programm midagi. Või on lukus kaart ja taastamist vajav kaart erinevad asjad?

Comment

lukus kaarti ongi vaja taastada
      data recovery programm ei küsi pini. olen mingit demo kasutanud, aga see ei näita kustutatud sõnumeid, just seda mis mul vaja on.
      aga kas on äkki olemas mingi programm, mis kustutab olnud pini ja laseb kaarti kasutada ilma paroolideta?

Comment

Vaatasin seda Data Doctor Recovery demo versiooni ja see ei hakka kaarti lugemagi kui PIN on peal või kaart lukus, kuigi teeb sellise näo küll, et loeb. Teised taastamisprogrammid vähemalt küsivad PIN-i, see aga mitte (selles osas on sul õigus, et ei küsi. demo omapära äkki?). Telefonis (võikusiganes) PIN maha võtta ja alles siis hakkab reaalselt lugema.

SIM kaardi korral on tegelikult tegemist väikese arvutiga ja sina ei saa seal teha midagi sellist, mida SIM ise ei luba. Kui PIN või PUK on õiged, siis SIM ise suudab selle PIN'i kustutada, mingi arvutiprogramm sellega hakkama ei saa.

Comment

Mobile sim card message restore software can recover information if the sim card is blocked. http://www.fileguru.com/Data-Doctor-...-Sim-Card/info

ja veel mingi leht, et kui ma õieti aru saan, siis mingi programm on ikka, mis puk koode genereerib http://www.fileguru.com/apps/puk_cod...m_card_blocked

Comment

Esmalt postitatud liiskarm poolt Vaata postitust
            Mobile sim card message restore software can recover information if the sim card is blocked.
            Kui see vastaks tegelikkusele, siis oleks programmi autor selle enda kodukal suurte punaste tähtedega kirja pannud, onju?

Mis puutub aga sellesse fileguru.com otsingusse, siis "Puk Code Generator For Sim Card Blocked" on vaid otsitavad sõnad, neist leiti vasted vaid SIM ja CARD (mustaga välja toodud) sõnadele. Ja all vasakul "Related Software" all olevad lingid on jällegi vaid otsing, mis ei vii sisuliselt mitte kuhugi.

Aga nagu ma aru saan, siis ei kavatse sa lootust kaotada. Sellisel juhul jõudu otsingutel.

Comment

Operaatori käest peaks uued PUK-id saama. Kui ei võeta jutule siis pole need sõnumid ka soovija silmadele mõeldud.
              Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Working...
              X