Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Nokia X6 vs iPhone 3G ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Nokia X6 vs iPhone 3G ?

    Tere, olen suure otsuse ees, ei tea kumba valida, kas Nokia X6 või iPhone 3G, äkki teie annaks oma arvamusi/kogemusi, kumbagi pole kunagi käes hoidnud . Mõlemad meeldivad välimuselt. X6 isegi natuke rohkem.


    #2
    Vs: Nokia X6 vs iPhone 3G ?

    soovitan sulle x6 ma arvan, mulle tundus küll see normaalsemana. Aga iphone peal saab igasuguseid programme ja värke kasutada mis vajalikud on. Nokiale vist nõnda teha ei saa. Eks see maitse asi. Aga küsi poest abi nende kohta äkki aitavad sulle selgitada

    Comment


      #3
      Vs: Nokia X6 vs iPhone 3G ?

      Nokia X6 jookseb symbiani peal mis on nähtavasti väljasuremise äärel. iPhone jookseb aga iOS peal mis on momendil suhteliselt kõva "hitt". Nokiat mina ei soovita peaaegu et üldsegi, just selle operatsioonisüsteemi pärast. Saad praegu kasutada küll ja isegi mänge ja programme leiduks - aga mingi aja pärast on see nagu Windows XP praegusel hetkel. iOS'i ka isiklikult nii väga ei soovitaks. Hetkel isiklikult kasutan telefoni mis jookseb Android 2.1 peal ja olen sellega väga rahul.
      Estonian SPL & Sound
      @gargru

      Comment


        #4
        Vs: Nokia X6 vs iPhone 3G ?

        Nokial on tasuta kaartidega VÄGA adekvaatne GPS. I phone on lihtsalt I popp. Nokiat saad kasutada ka 3 aasta pärast ostes uue aku, i phone nagu iga õunatoode on mädanenud 1-2 aastaga ja kuulub minemaviskamisele, NULL upgrade. Selline tootmise maailmavaade on väga USA like. I on lihtsalt 12-17 aastastele mänguasjaks, nokia on tööriist. Seega vali kas on tööriista vaja või mänguasja. Sama teema mis MAC vs PC.
        Symbianil pole muud viga kui on tigu. Nokiatele saab ka Androidi peale ajaga. X6 pole kindel muidugi, N900 kyll.
        Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
        1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
        2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

        Comment


          #5
          Vs: Nokia X6 vs iPhone 3G ?

          Ei saa kohe kuidagi nõustuda eelmise postiga. Pigem just on need Apple tooted mille väärtus püsib kauem kui teistel tootjatel. Kehtib nii Apple arvutite kui ka telefonide kohta. iphone 3g muidugi juba mitmeid aastaid vana mudel aga kasutusmugavuselt ja lihtsuselt üle enamikest teistest telefonidest.

          Comment


            #6
            Vs: Nokia X6 vs iPhone 3G ?

            Murphyl on õigus, Apple on tõesti ainult mingi mõttetu väikeste laste lelud ausalt öeldes, ja üleüldse, milleks on vaja neid telefone, millel on nii palju programme ja vidinaid peal, kui sa niikuinii nendest pooli ei kasuta?

            Comment


              #7
              Vs: Nokia X6 vs iPhone 3G ?

              iPhone aku täiesti vahetatav.Telefoni ostes ei ole seal peal palju programme. Telefon on kasutusmugavuse ja lihtsuse poolest üks parematest. Programme on tõepoolest palju ( see eelis nokia ees) aga neid valib iga kasutaja vastavalt vajadusele.

              Comment

              Working...
              X