Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
asi selles et SIM kaart lasti koolis lukku ja kuna selle kaardi PUKkoodid on väga ammu kadunud Kas kaarti ise kuidagi lahti ei sa???Või peab uue paketi ostma??? Kaart on simpel
Ei pea uut paketti võtma, lähed emt esindusse ja vahetad oma kaardi seal uues vastu (100.-). Kuid sa pead neile tõestama või kuidagi kindlaks tegema et see eelmine on sinu kaart, muidu hakkavad jonnima ja ei taha kaarti ymber vahetada ise olen miske 3 korda oma simplit vahetamas käinud
Ei pea uut paketti võtma, lähed emt esindusse ja vahetad oma kaardi seal uues vastu (100.-). Kuid sa pead neile tõestama või kuidagi kindlaks tegema et see eelmine on sinu kaart, muidu hakkavad jonnima ja ei taha kaarti ymber vahetada ise olen miske 3 korda oma simplit vahetamas käinud
kuule naljamees,ma tahaks näha, kuidas sa seda tõestad?!?!? Sa ajad udujuttu oma kaardi vahetamisest! Simpli võid põhimõtteliselt kohe minema visata kui SIM lukku läheb!
Ma käisin täna emt-i esinduses, see vend kes seal oli helistas kuskile ja kysis PUK-i järgi. Ja nüüd telefon töötab jälle Ei pea midagi seda simpelit minema viskama kui kaart lukku läeb, kylasta lihtsalt emt-i esindust vähemalt ma sain kaardi uuesti lahti seal.
Ma käisin täna emt-i esinduses, see vend kes seal oli helistas kuskile ja kysis PUK-i järgi. Ja nüüd telefon töötab jälle Ei pea midagi seda simpelit minema viskama kui kaart lukku läeb, kylasta lihtsalt emt-i esindust vähemalt ma sain kaardi uuesti lahti seal.
noo, siis on seda asja nüüd kunagi arvatavasti muudetud, sest kunagi mul ühel tuttaval oli selline probleem ja öeldi, et simpelil ei saa seda teada enam ...
noo, siis on seda asja nüüd kunagi arvatavasti muudetud, sest kunagi mul ühel tuttaval oli selline probleem ja öeldi, et simpelil ei saa seda teada enam ...
juba pikemat aega saab ka PUKe teada, isegi kaardivahetusi tehakse, ei ole see simpli elu nii jube midagi
Mina ei tea kuidas Simpliga lood on, aga ise oman Delta't ja lasin omal kah kunagi kaardi lukku, tahtis PUK'i saada. Mul see paber kadunud ja lihtsalt helistasin 123'e, ütlesin oma nimed, salasõnad jne ja sealt õeldi mulle nii PUK 1 kui ka PUK 2.
Comment