Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Probleem sim kaardiga ja PUK koodiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleem sim kaardiga ja PUK koodiga

asi selles et SIM kaart lasti koolis lukku ja kuna selle kaardi PUKkoodid on väga ammu kadunud Kas kaarti ise kuidagi lahti ei sa???Või peab uue paketi ostma??? Kaart on simpel

Tänan kõiki kes vastavad!!!
    Info võib olla ELUOHTLIK!

ei saa kuigi netis on labi kainud jutud et saab(mis raha eest siis ???) nii palju kui ise uurinud ei ole sellest asja saanud.
    55637792

Comment

Ei pea uut paketti võtma, lähed emt esindusse ja vahetad oma kaardi seal uues vastu (100.-). Kuid sa pead neile tõestama või kuidagi kindlaks tegema et see eelmine on sinu kaart, muidu hakkavad jonnima ja ei taha kaarti ymber vahetada ise olen miske 3 korda oma simplit vahetamas käinud

Comment

Ei pea uut paketti võtma, lähed emt esindusse ja vahetad oma kaardi seal uues vastu (100.-). Kuid sa pead neile tõestama või kuidagi kindlaks tegema et see eelmine on sinu kaart, muidu hakkavad jonnima ja ei taha kaarti ymber vahetada ise olen miske 3 korda oma simplit vahetamas käinud
        kuule naljamees,ma tahaks näha, kuidas sa seda tõestad?!?!? Sa ajad udujuttu oma kaardi vahetamisest! Simpli võid põhimõtteliselt kohe minema visata kui SIM lukku läheb!

Comment

Ma käisin täna emt-i esinduses, see vend kes seal oli helistas kuskile ja kysis PUK-i järgi. Ja nüüd telefon töötab jälle Ei pea midagi seda simpelit minema viskama kui kaart lukku läeb, kylasta lihtsalt emt-i esindust vähemalt ma sain kaardi uuesti lahti seal.

Comment

Ma käisin täna emt-i esinduses, see vend kes seal oli helistas kuskile ja kysis PUK-i järgi. Ja nüüd telefon töötab jälle Ei pea midagi seda simpelit minema viskama kui kaart lukku läeb, kylasta lihtsalt emt-i esindust vähemalt ma sain kaardi uuesti lahti seal.
            noo, siis on seda asja nüüd kunagi arvatavasti muudetud, sest kunagi mul ühel tuttaval oli selline probleem ja öeldi, et simpelil ei saa seda teada enam ...

Comment

mulle see mees kes eal oli ytles kah alguses et ei sa aga siis see teine kes seal oliytles sellele vedas mull

Comment

mulle see mees kes eal oli ytles kah alguses et ei sa aga siis see teine kes seal oliytles sellele vedas mull
                õnnelik oled siis

Comment

noo, siis on seda asja nüüd kunagi arvatavasti muudetud, sest kunagi mul ühel tuttaval oli selline probleem ja öeldi, et simpelil ei saa seda teada enam ...
                  juba pikemat aega saab ka PUKe teada, isegi kaardivahetusi tehakse, ei ole see simpli elu nii jube midagi

Comment

Mina ei tea kuidas Simpliga lood on, aga ise oman Delta't ja lasin omal kah kunagi kaardi lukku, tahtis PUK'i saada. Mul see paber kadunud ja lihtsalt helistasin 123'e, ütlesin oma nimed, salasõnad jne ja sealt õeldi mulle nii PUK 1 kui ka PUK 2.

Comment

edaspidi on soovitatav PUK-id :P üles kribada

Comment

Lisaks on hea, kui kaardil on peal näha numrite rida. Kui see ära kulub, võib jälle vahetamisega jamaks minna.
                        Head susserdamist !

Comment

kui kaardi seeria on pole loetav, siis on kellad B)

Comment

Working...
                          X