Mure selline, et Nokia 3110 Classic telefonil läks katki mälukaardi pesa see "metallist" hoidik, mis hoiab mälukaarti pesas sees. Mälukaardi pesa ise tundub visuaalsel vaatlusel terve olema. Kust oleks mul võimalik see mälukaardi pesa "hoidik" saada või kas seda üldse on võimalik parandada? Hea abinõu oodatud!
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Nokia 3110 classicul mälukaardi pesa katki
Collapse
X
-
Vs: Nokia 3110 classicul mälukaardi pesa katki
http://www.elfafoorum.eu/threads/384...-Remont-Tartus Küsi temalt.Teeb päris konkreetseid pakkumisi.Aiiaa bljäääd,sa nahka teed...
-
metall hoidik üldse katki või mis temaga viga on? pesa ise paigas?MOBIILIDE OST, MÜÜK, REMONT, SOFTI UUENDUS JNE.
M: Mobiilile peakomplekte,auto/toalaadijad,datakaablid,akud,ekraane(lcd),puutepan eele,kuulareid,kõlareid jne...küsi lisa!
Comment
-
Just nii see metallist hoidik on katki, täpsemalt "väändunud" ja kinnitid ka välja venitatud, et ei saa panna teda sinna mälukaardi pesa külge enam hoidma. Pesa ise on paigas ja tundub terve olema (minu pilgu läbi) nagu ka esimeses postituses mainisin.Elegantselt madal = Pisike
Comment
-
No seda leiab küll aga ainult asun ma Rakveres!MOBIILIDE OST, MÜÜK, REMONT, SOFTI UUENDUS JNE.
M: Mobiilile peakomplekte,auto/toalaadijad,datakaablid,akud,ekraane(lcd),puutepan eele,kuulareid,kõlareid jne...küsi lisa!
Comment
-
Esmalt postitatud mils poolt Vaata postitustPalju sellise asja hind võiks olla?
Uut muidu komplekti kah ei hakka poolitama, leiaks ka kasutatud kinnituse!MOBIILIDE OST, MÜÜK, REMONT, SOFTI UUENDUS JNE.
Comment
-
No lihtsam oleks jah kui leiad pealinnas kust võtta! Muidu kui väga vaja siis võin ka postiga saata...MOBIILIDE OST, MÜÜK, REMONT, SOFTI UUENDUS JNE.
Comment
Comment