Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Nokia 6310

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Nokia 6310

Tere,
    selline probleem siis, et Nokia 6310'l on olemas "Rahakoti" teenus, kuid selle jaoks on olemas kindel kood, et seda teenust kasutada saaks. Kui telefon ostetud kunagi sai siis "Rahakoti" koodi ma sellega kaasa ei saanud ehk polnud meeles küsidagi, kuid nüüd tekkis kerge huvi ja vajadus selle vastu. Äkki on keegi nii hea ja ütleb kuidas ma saaksin teada selle koodi või muuta seda koodi?

Margus

Kui esimest korda oma telefonis rahakotti kasutama hakkad antakse sulle võimalus panna kood, mis võib olla aktiveeritud või ka maas. Nii et keegi ilmselt on sinna mingi koodi juba pannud kui muidu sisse ei saa.
    Proovi algseadete taastamist äkki aitab. Aga ma ei ole eriti kindel
    Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem

Comment

tehase seadete taastamisest ei aita, aga sain juba teada kuidas teha ... tuleb ooteolekus trükkida mingisugune päring ja siis nullitakse kõik mis on rahakotis ja antakse võimalus uut koodi sisestada manualis oli kirjas, mis netist tõmbasin :P

Comment

:P kustuta olemasolev parool-profiil lihtsalt ära, kaob ka sisu, kui sa seda ise teinud ei ole. alustad nullist ja asi ants. :

Comment

:P kustuta olemasolev parool-profiil lihtsalt ära, kaob ka sisu, kui sa seda ise teinud ei ole. alustad nullist ja asi ants. :
          niisama seda kustutada ei saa, sisestades *#(mingid numbrid)# alles siis nullib ta selle ära! ja siis kui uuesti avada rahakott, siis käseb uue parooli sisestada

Comment

Numbrid mis sisestada tuleb on telefoni kasutusjuhendis kirjas kui kasutusjuhend puudub peax kõikide uuemate nokiate puhul toimima järgmine kood *#7370925538#, loodan et toimib sinu telefonigi puhul.
            Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem

Comment

Numbrid mis sisestada tuleb on telefoni kasutusjuhendis kirjas kui kasutusjuhend puudub peax kõikide uuemate nokiate puhul toimima järgmine kood *#7370925538#, loodan et toimib sinu telefonigi puhul.
              muideks, kui lugeda teemat ka eestpoolt, siis ssaab teada, et ma juba sain asjaga hakkama

kui nüüd täpsem olla, siis sinu kood on millegi muu jaoks, mul oli vaja vaid "rahakoti" kood ära nullida ja selleks oli vaja sisestada hoopis *#3925538#, sisestada turvakood ning ... voilaa, rahakott uuesti aktiveeritud

Comment

seda ka veel, et alguses ei teadnud ma seda sellepärast, et mul polnud kodus manuali olemas, aga netist tõmmates sain teada

Comment

Working...
                X