Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Moblal kõrva vastas oleku andur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Moblal kõrva vastas oleku andur

(Panin siia foorumisse, mitte mobiili omasse, siin on teadjaid rohkem)
    Teema sobib ikkagi siia paremini. vasaraonu, mode.

Teab keegi, mis poindiga need andurid töötavad kui pistad telefoni vastu kõrva siis lükkab ekraani pimedaks.

Samsung Galaxy Ace üleval kuulari ääres on kaks auku klaasi taga. Viitab saatjale ja vastuvõtjale (IR siis ilmselt)?
    Kui nii, siis mis ta väljundisse võiks anda: binaarse signaali või analoogsignaali?

Kuhu ma sihin on see et Ace-l puudub taustavalgustuse automaatne regullimine vastavalt välisvalgustingimustele.
    Äkki saaks seda andurit kuidagi ära kasutada?
    viimati muutis kasutaja vasaraonu; 04 m 2011, 21:31.

Vs: Moblal kõrva vastas oleku andur

Natuke offtopic, aga ma olen android marketist otsinud igasusugeid vingeid widget'eid. Kui sattusin taustavalguse widgetile siis oli seal üksjagu kommentaare kus kirjutati et ekraan läks katki kui selle taustavalgustuse tugevust pidevalt muuta. Ei kujuta ette milles seal probleem võiks olla. Ise kasutan rahulikult kõige madalamat valgusastet ja akut jätkub kauemaks
    Estonian SPL & Sound
    @gargru

Comment

Esmalt postitatud qratman poolt Vaata postitust
      Teab keegi, mis poindiga need andurid töötavad kui pistad telefoni vastu kõrva siis lükkab ekraani pimedaks.
      Lihtsam on seda andurit teha mahtuvusandurina. Kui sõrmega katmisele reageerib, aga plastitükile vms ei reageeri, ongi see tüüp.
      73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
      ATiP1pN4XeM

Comment

Olen ka huvipärast uurinud seda anduriasja seal.
        Välimusel näeb ta seal klaasiall välja järgmisena:

Kui mõne marketist tiritud hardware-test app'iga proovida, siis vaheldub selle anduri väljund vaid 1 ja 0 vahel. See tähendab, et kui käega piisavalt lähedale minna, tõmmatakse 1'ks ja kui eemalduda siis läheb tagasi 0 peale. Tundub justkui vahepealset "halli" ala poleks, seega taustavalguse juhtimisel eriti lootusi sellele ei paneks.

Comment

See pole jah mahtuvusandur. Kisub soojusliku IR kanti.
          73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
          ATiP1pN4XeM

Comment

pic, asjalik jutt!

Lootsingi et IR, päiksevalguses ju seda leidub kuigi tehisalllikates ilmselt vähem (säästulambid).

Kahju et ainult 1 ja 0 väljundis, samas ilma skeemi teadmata võib ju ka olla nii, et asjandus ikkagi väljastab analoogi aga draiver teeb sellest binaarse signaali opsüsteemi tarbeks.
            Kui oleks viimane variant JA draiveri lähtekood kättesaadav, mudiks seda.

Comment

Working...
            X