Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

SIM kaart - kas leidub tarka, kes "näeb sisse"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

SIM kaart - kas leidub tarka, kes "näeb sisse"

Vaja asjast teadlikku, kes jagaks Sim-kaartide hingeelu.

Proovimiste tulemusena olen jõudnud arusaamisele, et erinevate võrkude poolt (ka erinevatel aegadel) väljastatakse erinevaid Sim-kaarte.

Minu kasutuses on valvekaamera, mis saadab liikumise peale mms-sõnumi.
    Teenus töötab Elisa 2002 aasta sim'iga.
    Samuti Smart-kõnekaardiga.
    Zen-kõnekaardiga leiab levi, aga sõnumi saatmisel katkestab side poole pealt.

Aparaat kasutab Gprs sidet.

Kas on võimalik, et Sim on seadistatud 3G toetusega ja tänu sellele vaid 2G teoga aparaat kiilub kinni.

Küsimus: Kas on kedagi või mingit seadet, et lüüa ekraanil lahti kaks sim-kaarti ja võrrelda nende erinevust - miks üks töötab ja teine kinni kiilutab seadme.
    Samas, et siis mingid sätingud sim-kaardil sulgeda, et kasutamine aparaadi poolt lihtsamaks teha.

Jutt keeruline aga maakeeli ehk sain seletatud mõtte.
    Info privasse või teemasse - võin ka tagasi helistada, saamaks lisainfot.

Vs: SIM kaart - kas leidub tarka, kes "näeb sisse"

kas siin ei või mängida see, et mis voltidega kaardid on kas 3V või 3,3V
    Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

mingil põhjusel see zen siis ei toimi.võimalik,et kõnekaardi soft on kuidagi lihtsustatud.kas raha ikka on peale laetud?2/3g ei tohiks asjasse puutuda.on esinenud ka vigaseid kaardiseeriaid.kui ikka väga vajad seda zeni pöördu elisa poole.ahjaa kaardil peaks olema sõnumimälu,see võib täis saada.katseta zeniga sõnumisaatmist telefonis.oli üks juhus sonyericssoniga,mis sõnumimälu täissaamisel enam sõnumimenüüsse üldse ei lasknud.kaart oli vaja sõnumitest puhastada teises telefonis.seejärel telefonist endast sõnumid kustutada.

Comment

Voltide kohta ei oska kommenteerida.

Jah loomulikult on raha peal. Sõnumimälu ja isegi telefoniraamat olid esimesed asjad, mis puhtaks sai tehtud.

Mind ikkagi huvitaks, kas keegi teab kedagi kes suudaks sim kaardi nö sisse vaadata. Loogika järgi peab olema mingi kiibist või mahust tulenev erinevus. Võrgu tugi on olemas, kui vanema kaardiga töötab. Samas on mul töötamas ka üks veidi vanema raudvaraga sama tootja kaamera, mis suurepäraselt töötab zen kaardiga.
        Elisa poole olen juba piisavalt tüütavalt pöördunud ja võib tundidega "konsultatsioone" kokku arvestada. Nishsh tundub natuke liiga väike nende poolt vaadates olema.

Comment

Working...
        X