Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Flash kaabel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Flash kaabel

Tahaks siis teha oma 5110-le flash kaablit.
    Esiteks võiks keegi, kes on sellise kaabliga hakkama saanud, kontrollida skeemi mille järgi ehitama hakkan.Link skeemile
    Teiseks tahaks teada, kas ka tevalost normaalse hinnaga neid vajaminevaid pistikuid saab.
    Ja kolmandaks: kui kellelgi on soodsalt sellist töötavat kaablit, siis võib pakkumisi teha.
    Nendele, kes linki lahti ei saa

skeem on oige tevalos saad kuskil 100- koik katte peale connectori mis kaib telefoni see maksab kuskil 75-
    55637792

Comment

aga mis takisti see peaks seal olema? selline tavaline v? äkki keegi annaks vastava tevalo koodi. seal neid nii palju, et mina ei oska valida.
      Midagi äkki siit lehelt.
      Kas kondeks võiks olla näiteks see või peaks see mingi erilisem olema?

Comment

:-/Noh, kas keegi ei oska siis nüüd aidata valida. :'(
        Võiks ikka mingeid nõuandeid anda, et mida peab kindlasti arvestama.
        Aga ühe plaadi pealt leidsin küll ühe tavalise 4,7koomi takisti, tõenäoliselt 1/2 watti (autoraadiost). Kas seda sobiks kasutada? Tahaks nagu kindluse mõttes teada. Kas keegi siis pole seda kaablit siit enne valmistand?

Comment

Ei suutnud avada su skeemi linki kahjuks aga üsna tõenäoliselt kõlbavad sinna suvalise võimsusega takistid. 0,5W võimsust on piisavalt ja jääb ülegi.

:-/Noh, kas keegi ei oska siis nüüd aidata valida. :'(
          Võiks ikka mingeid nõuandeid anda, et mida peab kindlasti arvestama.
          Aga ühe plaadi pealt leidsin küll ühe tavalise 4,7koomi takisti, tõenäoliselt 1/2 watti (autoraadiost). Kas seda sobiks kasutada? Tahaks nagu kindluse mõttes teada. Kas keegi siis pole seda kaablit siit enne valmistand?

Comment

skeem on oige tevalos saad kuskil 100- koik katte peale connectori mis kaib telefoni see maksab kuskil 75-
            175 kr. see kõik küll kokku ei lähe, jupid skeemi pealt saab kätte 25 eek. ja datapistiku saad mingi 40 eek. handsfree'lt.

Comment

ma ei ole tapset summat oelnud ju utlesin umbes monel mehel on need asjad naiteks kodus vanast ajast siis voib oelda et tasuta saadut ei ole vist motet sellise tahenorimisega tegeleda
              55637792

Comment

Suured tänud kõigile, kes on aidanud. Hinna üle pole rohkem mõtet vaielda, sest eks igaüks ise vaatab kust odavamalt saab ja mis omal olemas on. Mina vaatan, et kusagil 100kr lähevad mul jupid maksma, kindlasti saaks odavamalt, aga ma tahan ka head välimust. Ma lihtsalt tahtsin teada, et ega sinna mingeid erilisi juppe vaja lähe. Et siis panen tavalised takid, konded, dioodid ja hakkan aga ehitama. Veelkord tänud abi eest.

Comment

äkki keegi oskab nüüd aidata ka selle flashimisega. kaabli tegin valmis, aga ei tea veel kas ka töötab. Või kui keegi oskab anda mõne eesti keelse lingi, sest kindlasti on sellel teemal ka enne arutatud. tean nii palju, et kui ikka uisapäisa tegutsema hakkata, siis võib telefoni päris p.... keerata. nii et tahaks natuke abi. ja siis võiks ka viidata kust saan vajalikud asjad (programmid, flashid=, sest neid päris palju ja ei teagi millist võtta.

Comment

Nu näiteks võiksid piiluda foorum etteotsa, mobiilide lingikogu! Aga kui ei viitsi siis www.mobile.box.sk üks võimalus.

Comment

head flash programmid on rolis 4.78 ja knok ise eelistan knoki kuid rolis tootab tsipa kiiremini flash file saat ees otsas olevast mobiili lingikogust olevatelt linkidelt
                      55637792

Comment

ma saan aru küll et teie jaoks on see lihtne, aga ikkagi võiks natuke seletada, kuidas ikkagi alustada. on mainitud et ma pean nii palju faile tõmbama et ma ei saa enam aru. ja äkki oskate soovitada mõnda programmi või lihtsat toimingut knok-is millega kindlaks teha et kaabel töötab. ja millal mul üldse m/fbus kaablit vaja läheb. suured tänud

Comment

kuule kui on flash kaabel valmis siis vota rolis ja tee read flash roheline nupp siis vajuta korraks telefoni siise lulitamis nuppu (telefon ei tohi siise lulitada vaid korrajs vajutada) kui kaabel tootab siis hakkab ta sinu telefoni flashi lugema
                          55637792

Comment

Ole hea,lappa seesama mobiilifoorum läbi.Ja tee mbus/fbus-kaabel ka.
                            Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
                            Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Working...
                            X