Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Hangumine - kas telefoni või sim-kaardi probleem?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Hangumine - kas telefoni või sim-kaardi probleem?

Tervitus.
    Telefon Nokia 6080, kasutatud kolm-neli aastat. Aku korralik, peab pool nädalat. Oma SIM-kaardi vanust ma hoobilt kirja panna ei oska (igatahes ilutseb sellel veel Radiolinja kiri). Ca paar aastat on vahelduva eduga juhtunud nii, et kas kõne vastu võttes või näit. sõnumit saates/kustutades paneb telefon pildi taskusse, seejärel 5-10sek jookul hakkab ise taastuma - tuleb ekraanivalgus, natukese ja pärast "Ava" või "Nimed" või "Menüü", minuti jooksul aku pulgad, levi, mast, kell-kuupäev. Teine variant on see, et ca kord nädalas võtan taskust või laualt telefoni ja avastan, et see on välja lülitatud - vaatamata sellele, et näit poole tunni eest oli alle kõne.
    Nüüd sattus laps ekraani "remontima" - kriipis display koha pealt korpust (plastmassi peal olev laki sarnane kiht tuli täppidena 50% ulatuses maha ning nende kohtade pealt paistab ekraan ka poole heledamana, s.t ilma lähedalt vaatamata pole helistaja nime või sõnumi sisu just kõige kergemini tuvastatav) ning uue korpuse leidmiseni panin SIM-kaardi oma eelmisesse telefoni - mind varasemalt laitmatult teeninud Nokia 6100 - sisse. Sain päeva jagu kasutada ja nüüd olen kolm-neli korda samu anomaaliaid kohanud.
    fotokolakoguja

Vs: Hangumine - kas telefoni või sim-kaardi probleem?

Teise SIM kaardiga oled proovinud?
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Mine vaheta kohe sim ära
      Mul oli sama juhus kunagi ja siis sain esinduses veel sõimata,et "kas te ei teagi,et sim pole igavene ja seda tuleks iga kahe aasta tagant vahetada!"
      Õnneks kopiti kogu sisu

Comment

Ma sisust back-upi tegin. Viimasel ajal pole nimme ühtegi hangumist ette tulnud, aga võtan sim'i-vahetuse ette. Tänud.
        fotokolakoguja

Comment

Esmalt postitatud ottok poolt Vaata postitust
          Mine vaheta kohe sim ära
          Mul oli sama juhus kunagi ja siis sain esinduses veel sõimata,et "kas te ei teagi,et sim pole igavene ja seda tuleks iga kahe aasta tagant vahetada!"
          Huvitav, minul on sama SIM-kaart juba aastast 1999, ehk siis esimese mobiili soetamisest ja aastates siis tuleb juba 13 ära ... pole asjaga nii kursis, aga kas vahepeal toitepinged pole muutunud? Kuskilt on nagu kõrva jäänud, et mingid kaardid on 5 voldise toitega ja mingid kaardid 3,3 V. Anomaaliaid pole igal juhul esinenud ja nüüd ei taha kaarti juba selle pärast vahetada, et mitte katkestada järjepidevust.
          ...

Comment

Igat huvitavat juhtub,mul pani käekella patarei 8! aastat!

Lihtsalt enam pole asjad mōeldud kestma....

Comment

Kuramus mul on kah EMT kaart aastast 1999 ei tea kaua kestab. Kui pidevalt telefone ei vaheta ja seda SIMi ei mudi järsku kestab. Paaril korral on nagu suhtlusprobleemid olnud kaardi ja telefoni vahel aga muidu ei kurda.

Comment

Working...
              X