Soniericson t250ei taha hästi laadida akut ja kõrvaklapid ka jamavad.Kui muljuda siis toimib,ma mõtlen laadija pistikut.Kas saab asja ja palju umbes läheb.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Sony-Ericsson ei lae
Collapse
X
-
Vs: ei lae
Minu Sony Ericsson ei tahtnud ka laadida, jamasin ja jamasin, aga leidsin lahenduse. Nimelt uus aku oli tunduvalt suurema mahuga kui originaal ja seetõttu praktiliselt ei laadinud siis kui telefon oli sisselülitatud. Kui mobla välja lülitasin, laadis alati korrektselt. Seega on minu mobla puhul tegemist ilmselt lahja laadijaga, mis ei jõua toita korraga telefoni ja samal ajal laadida akut.
Kui aga sinu mobla pistikut liigutades hakkab laadima, siis on viga ilmselt kehvas ühenduses.
Comment
-
Vs: Sony-Ericsson ei lae
Esmalt postitatud hiibusk poolt Vaata postitustSoniericson t250ei taha hästi laadida akut ja kõrvaklapid ka jamavad.Kui muljuda siis toimib,ma mõtlen laadija pistikut.Kas saab asja ja palju umbes läheb.Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem
Comment
-
Esmalt postitatud janar74 poolt Vaata postitust~12€
Comment
-
MOBIILIDE OST, MÜÜK, REMONT, SOFTI UUENDUS JNE.
M: Mobiilile peakomplekte,auto/toalaadijad,datakaablid,akud,ekraane(lcd),puutepan eele,kuulareid,kõlareid jne...küsi lisa!
Comment
-
Esmalt postitatud hiibusk poolt Vaata postitustkui oleksite nõus korda tegem,siis saadaksin ära.ainult ,et kuhu.Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem
Comment
Comment