Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Internet nutitelefonis: Elisa nutipaketid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Internet nutitelefonis: Elisa nutipaketid

Tere!

Ostsin endale nutitelefoni ning soovin nüüd sinna netti ka sisse saada. Olen Elisa klient ja hetkel on välja valitud Nutikas kõnepaketid. Neid on kahte varianti:

*Elisa Nutikas 5 - saab kasutada oma mobiiltelefoni kaudu veebis surfamiseks piiramatus mahus mobiilset internetti (andmeside allalaadimiskiirus on kuni 1 Mbit/s)
    *Elisa Nutikas 10 - mõeldud nõudlikumale kasutajale. Mobiilse andmeside allalaadimiskiirus on kuni 3,5 Mbit/s

Defineerin ennast siis nõudlikuma kasutajana, kuid kas see 3,5 Mbit/s pakett garanteerib mulle sellise kiiruse või võib see reaalsuses näha välja hoopis nii, et olen kuskil sügaval metsas ja kiirus ei ulatu näiteks isegi 1 Mbit/s-ni? Lühemalt väljendudes: kas mul tasub võtta kallim pakett?

Olen vastajatele tänulik!

Vs: Internet nutitelefonis: Elisa nutipaketid

Ega seda 3.5 Mbit/s kiirust (ja ka seda 1 Mbit/s kiirust või üldse suvalist kiirust) sulle keegi ei garanteeri, ammugi siis veel kusagil sügaval metsas. Kui levi on aga korralik ning kasutajaid vähe, siis on kallima paketi kiirus loomulikult suurem.

Milline on reaalne kiirus konkreetses kohas, selle pead ise järele proovima, muud võimalust pole.

Comment

Olen ise Elisa Light paketi tavaarvutis igapäevane kasutaja. Levi põhiliselt maksimumi läheda ja lubatud kiirus kuni 2Mbit/s. Sellise kiiruse jookseb välja küll, aga öösel, päeval on ka vahetevahel sinna kanti, aga teatud kellaaegadel õhtu poole on ikka suhteliselt koomas enamalt jaolt see värk. Vahel isegi jääb nagu lehe allalaadimine toppama, tuleb teist korda veel klõpsata, siis laeb edasi. Aga muidu, kui just õhtune tipptund ei ole, siis netiraadiod, ka need, mille kiirus sinna 200kbit/s kanti jäävad, on normaalselt kuulatavad, samal ajal võib isegi midagi alla laadida. Ka videosid võib päris rahuldavalt vaadata.

Comment

Nutikas 10 on täpselt 5 euri tuulde visatud, sest nagu juba varem öeldud, kiirust ei taga keegi ja enamasti nii kiiret netti ei saa kuskilt kui just üksinda metsas 3,5G masti all ei ela
        Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
        Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Ok, siis valingi 5se paketi. Aitäh!

Comment

Working...
          X