Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Must nimekiri

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Must nimekiri

On kellelgi kogemusi musta nimekirjaga... Ma mõtlesin seda et kui telefonil imei ära vahetada kas siis see must nimekiri ei tööta??? Kui see on nii siis kes muudaks 6100-i imei? paar õlut võin ju selle eest osta

Taku
    5234943

Vaata asi selles, et siin on juba selle seaduslikusest ennem juttu olnud. Olen kuulnud, et poes pidid selle eest võtma u 1500raha!!!

Comment

No nii palju kui mina olen aru saanud siis knok-il menyys vastav nupuke olemas "Change Imei" vms. vaja läheb ainult flash kaablit.

Võibolla aga pole see asi nii lihtne...

antke palun teada mis teha, mul tänasest kella 14.15 tel lukus... sai miske narkomaani käest ostetud lolli peaga...

Comment

Olgu ärgem nimetagem siis seda imei vahetuseks.Vaid lihtsalt imei parandamine.
        Ja asi veel selline nii palju kui mina olen asja uurinud ja küsinud siit ja seal pole ühesgi eesti seaduses imei vahetusest midagi juttu olnud nii et kust otsast on asi illegaalne.
        ja seda jah et uuetl nokiatel on vaja uut kaablit siis veel vaja tel. üks kivika ära vahetada aga mingi 400-500 pidi hakkama saama.

Comment

Seda võib ju ka nii teha. Kraabid selle sildi moblalt maha, kuhu on originaalne imei kirjutatud. Tõmbad netist uue flashi(teine imei) ja uploadid moblasse.

Comment

uutel ei saa minu teada nii sest see imei on telefonis kolmes kohas laiail kirjutatud ja ühte kivisse ei saa uuesti kirjutada.

Comment

nonii raagite siin dct4 generatsioonist see ei ole enam dct3 telefon imei on kirjutadud 2 kohas flashis ja uemis flashis saab vahetada aga ei ole kasu on vaja vahetada uem kivi ara ja see uue imei failiga ule kirjutada seda teevad spetsiialsed boxid nagu griffin mida tasuta kokku ei lapi teine box on prodigy box mid voib netis otsida ja skeeme leida ja kokku lappida on veel boxe mis selliseid asju teevad ga neid samuti ei ole motet otsima hakkata kuna neid kokku lappida on raske ;D voi osta sellised asjandused need maksavad 200-500 taala.ei aita ukski knok ega muu need proged toetavad dct3 generatsiooni,mina parandan imeid 400kr ;D
              55637792

Comment

Mait aga mis sa selle kohta ka tead et nokia2100 on ju dct3 seeria aga ka ei saa ju nii lihtsalt vist imeid parandada.Ometi sisud ju 5210 täpselt sama,infr pordi vahe ainult ju või ma eksin.

Comment

2100 on toesti dct3 seeria ja seal ei saa niisama vahetada on tehtud nokial veidike turva taseme tostmisi seal on flashis endas otp area aga eks sellele on leitud rohtu votad 8210 flash kivi ja paned selle 2100 ja kirjutad uue flashi peale ja saadki parandada imeid
                  55637792

Comment

tänud Maik infi eest.

Comment

Kle, targad inimesed!
                      Ma ostsin kah odavalt telefoni aga jah nagu arvata võis... nyyd siis kah imei probleem. Telefon on Samsung sgh-s300m. Äkki oskab keegi sellise telefoni imei "parandamise" kohta kah midagi öelda. Telefon on liiga hea, et teda niisama kapis hoida!
                      Ette tänades!
                      Tahaks väga õppida aga ei ole eriti võimalust ja aega

Comment

peaks saama 500- aga tapsustan homme utlen kindlalt kas saab voi ei
                        55637792

Comment

Näiteks EMT-l on olemas vastav teenus, millega kontrolida ostetava telefoni mustas nimekirjas olekut, ja tark inimene kasutaks seda või jätaks imeodava telefoni bensuka tagant hõlma alt üldse ostmata. Teema lukku!
                          Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Working...
                          X