Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Huawei E160E netipulga unlock

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Huawei E160E netipulga unlock

Sai soetatud Huawei E160E kasut. netipulk.
    Paraku Elisa-ga seotud (arvata oli).

Kas keegi juhendaks, kuidas lahti lukustada?

Ise olen netist leidnud juhiseid a´la "väga lihtne", kuid ei midagi täpsemalt (tõenäoliselt ei oska ma ka iva välja lugeda).
    Unlock koodi generaatoreid on küll igasuguseid ja nendega ok - aga mis edasi?

Vs: Huawei E160E netipulga unlock

Palu müüjat, et ta paluks Elisal selle jubina võrgulukk eemaldada, kui liitumislepingust on üle 2a möödas, või tähtajalise lepingu piirangud muul moel maha võtta, või tee seda ise.

Comment

Selle "väga lihtne" trikk on selles, et paned sinna aparaati teise võrgu kaardi ja tarkvara käivitade küsitakse kõigepealt pin koodi ja seejärel unlock koodi. Teine võimalus, et pulk ei ole lukus, vaid ühenduse loomist piirab tarkvara osa, mis selle pulgaga kaasas. Siis aitab mõne teise ühenduse loomise tarkvara kasutamine.

Aga jah, korrektsem tee oleks enne Elisast läbi käia ja lasta neil piirangud maha võtta

Esmalt postitatud abiotsija poolt Vaata postitust

Ise olen netist leidnud juhiseid a´la "väga lihtne", kuid ei midagi täpsemalt (tõenäoliselt ei oska ma ka iva välja lugeda).
      Unlock koodi generaatoreid on küll igasuguseid ja nendega ok - aga mis edasi?

Comment

Esmalt postitatud abiotsija poolt Vaata postitust
        ...Kas keegi juhendaks, kuidas lahti lukustada? ...
        operaatoriluku mahavõtmist juhendada ei sobi avalikult ...
        pane IMEI ja muud numbrid pulgalt, vaatab mis teha annab

Comment

Esmalt postitatud Omega poolt Vaata postitust
          Selle "väga lihtne" trikk on selles, et paned sinna aparaati teise võrgu kaardi ja tarkvara käivitade küsitakse kõigepealt pin koodi ja seejärel unlock koodi. Teine võimalus, et pulk ei ole lukus, vaid ühenduse loomist piirab tarkvara osa, mis selle pulgaga kaasas. Siis aitab mõne teise ühenduse loomise tarkvara kasutamine.........
          Ilmselt oligi tegemist selle teise variandiga?

Sest see autom. kaasasolnud tarkvara (mingi Mobiililaajakaista; soome variant eesti Elioni kaasaantavast) ei võimaldanud midagi PIN-ga teha.
          Samas leides õpetuslehe http://www.bloggertrix.com/search?q=huawei ja kasutades sealt esimest õpetust ning laadides alla viidatud soft-i näitas find-nupp (p.vi.) sellist infot:
          Found modem : E160X
          Model : Huawei E160/E160G/E160X
          IMEI : 354765037688785
          Firmware : 11.609.10.00.00
          Dashboard version : Mobiililaajakaista_2.0.0.89_Mac2.0.47
          Serial NR. : DY5TAA1050304671
          Voice feature : enabled
          SIM Lock status : Locked (Card Lock)
          Wrong codes entered : 0 (unlock attempts left : 10)
          Nagu oleks ju SIM lukus? Aga samas oli mul pulk ilma SIM-ta (pole teist lihtsalt).

Aga kokkuvõtteks (ja ehk ka teistele, kes otsingutes tuulavad, veidi tegutsemise viiteid):

1. Sai välja otsitud Mobile Partner allalaadimise koht (kuna uus kaart oli Tele2 oma ning olin ka varem selle prog-ga töötanud) http://www.tele2.se/kundservice/mobilt-bredband/mobile-partner.aspx (see .se jäi esimesena ette; pärast nägin et oli mujalgi).

2. See küsis kohe unlock koodi (no problem ju) ja oligi OK.

3. Sai vajalikud seadistused ära tehtud; s.t. vahetatud eesti võrkude vastu (kodumaiseid õpetusi teistelegi https://www.emt.ee/internet/huawei-windows ja https://www.elisa.ee/et/Eraklient/tugiinfo/artikkel/393); valitud vajalik APN (mul siis Tele2 omad).

TÖÖTAB.......

P.S. Jäi ette ka tabel, kus kõik lukus olevad või mitte ja millega on reas
          http://www.elisa.ee/et/Eraklient/Blogi/s/19/3g-andmeside-modemid-kiirused-tehnoloogiad

Comment

Esmalt postitatud kfl poolt Vaata postitust
            operaatoriluku mahavõtmist juhendada ei sobi avalikult ...
            pane IMEI ja muud numbrid pulgalt, vaatab mis teha annab
            Tänud, et ütlesid avalikult , et oleksid olnud nõus mitteametlikult
            Aga ei pidanudki "pahaks poisiks" hakkama - sai tehtud

Esmalt postitatud rein113 poolt Vaata postitust
            Palu müüjat, et ta paluks Elisal selle jubina võrgulukk eemaldada, kui liitumislepingust on üle 2a möödas, või tähtajalise lepingu piirangud muul moel maha võtta, või tee seda ise.
            Mnjah - seda nüüd ka; sai juba uuritud, et kas pulk võib lukus olla ja mis teha.
            Vastused sellised "ohh ei tea/ või ei tea kuidas/kas ikka saab/võib-olla/....".

Mõtlesin parem ise purgada.
            Näed õnnestuski . Kuigi annan aru, et teg. ikka teiste abiga.
            viimati muutis kasutaja Scott; 13 m 2012, 07:35. Põhjus: kokku

Comment

Working...
            X