Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mail.ee konto androidifoni

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mail.ee konto androidifoni

Tere, tekkis küsimus, et mismoodi saaks seadistada mail.ee kontot androidiga telefoni default epostirakendusse?? Proovisin, aga väljamineva serveri seadete kontrollimisel ütleb ,et serveriga ei saanud avada ühendust.

Igasugune abi teretulnud
    Fixing stuff and building stuff.

Vs: mail.ee konto androidifoni

Kui kirjad sisse tulevad ja välja ei lähe, siis on vale väljuv serveriaadress. Eeldatavasti peaks see olema sinu teenusepakkuja oma: Elionil mail.neti.ee, Starman mail.starman.ee jne, kui aga tahad 3G võrgus emt või elisa, tele2, siis neil on samuti oma aadressid, uuri nende kodukatelt

Veel parem lahendus on loobuda mail.ee kontost (või suunata see edasi) ja hakata kasutama gmaili, mis on kordades parem ja rohkema mahuga.
    Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
    Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Ma ei m2leta, et ma enda vana ericssoniga sellist trikki oleksin teinud. Pordid pidid 6iged olema.
      Ei m2leta, kus ma omal ajal selle info sain, kuid mul see t88tas.

Makerimages, sulle siis v2ikene quote maili lehelt:
      Meili klientprogrammi häälestamine
      Erinevaid meiliprogramme on saadaval kümnete kaupa. Nii raha eest kui täitsa tasuta. Uuemate veebibrauserite komplektiski on ikka mõni elektronposti lugemise-kirjutamise vahend. Tööks mail.ee aadressiga tuleb meiler õigesti häälestada. Detailidesse süvenemata (iga meileri häälestamine eeldab erinevates menüüdes liikumist ja kõiki ei jõuakski siin kirjeldada) anname siin kõik olulisemad häälestusparameetrid, mille paikasättimise järel peaksid Sa olema võimeline oma kontot kasutama.

SMTP host/server: mail.ee
      POP3 host/server: mail.ee
      User Name:[konto loomisel tehtud kasutajanimi]
      Password:[konto loomisel tehtud parool]
      Your E-Mail: Eesnimi.Perenimi@mail.ee
      Reply-To: Eesnimi.Perenimi@mail.ee

Mõned Interneti teenuse pakkujad (ISP-d) tegelevad SMTP pakettide filtreerimisega. Sellisel juhul on posti vastuvõtmine küll võimalik, saatmine võõrast serverit kasutades aga mitte. Siis tuleb Sul SMTP serveri aadressiks kirjutada oma ISP meiliserveri aadress. Helista teenusepakkujale ja küsi täpsemat teavet.

Ära unusta aeg-ajalt oma postkasti külastada ka üle Mail.ee veebilehe. Vastasel juhul võib juhtuda, et Sinu konto kustutatakse. Aeg mille jooksul tuleks kindlasti Mail.ee kaudu sisse logida on kolm kuud.
      Nagu n2ha siin on sellest juttu, mida Cartman m6tles?!?
      V2ntv6ll on selleks k6ver, et mahuks mootorisse 2ra.

Comment

Esmalt postitatud Mephistopheles poolt Vaata postitust

Nagu n2ha siin on sellest juttu, mida Cartman m6tles?!?
        Cartman mõtles Outgoming(väljaminev..) serverit. Näiteks elisal: smtp.elisa.ee ja selles
        probleem teemaalgatajal ongi.

Comment

JUP, sain, olengi elisa klient ka, nii eit see aadress aitas, tänud
          Fixing stuff and building stuff.

Comment

Working...
          X