Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Soovitage vana ja head mobiili

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Soovitage vana ja head mobiili

Huvitaks võimalikult töökindel ja pika akukestvusega mobla, millega saaks helistada, sõnumineerida ja ka paarigigane mälu mp3 kuulamiseks. Odav ka.
    Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
    Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Vs: Soovitage vana ja head mobiili

Veekindel Nokia näiteks: http://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_3720_classic
    8GB mälukaardi saab sisse panna mp3-de jaoks ja mp3 mängija on originaaltarkvaras juba olemas.

Samsungil on ka alternatiivsed odavad telefonid olemas.

Comment

Nokia X1 on ooteaeg üle tuhande tunni, kasutan sellist ja olen rahul. Laen ainult paar korda kuu jooksul. Maksab ca 45.-€.
      Sisse käib lisakaart MP3 muusika jaoks, olemas veel raadio, taskulamp. Hindan selle mudeli juures kõne suunamist kõlarisse, see võimaldab ka mitmel kõrvalseisjal kõnet kuulata ja ka rääkida ca meetri kauguselt probleemideta.

Comment

Samsungil hetkel ka müügis sellised mis niiskust tolmu ja rääkimist taluvad.

Samsung C3350 Xcover, ise kasutan üks generatsioon vanemat juba 2 aastat edukalt.
        S A C
        Siberian Audio Concept

Comment

Rääkige, kas mõnda päris "pommikindlat" telefoni ka olemas on? Minu Samsung M110 peaaegu oli, aga külma kaabakas ei talu. Käisin metsas, oli mantli taskus, tuppa tulles jube aeglane ja ekraan tuim vms.

Comment

on ikka.

Discover Sonim’s ultra-rugged mobile phones and connectivity devices, designed to empower those who face the toughest environments.

Comment

Ma liigitaks selle nokia 3720-i ka suht pommikindlaks. On kukkunud maha, on käinud ujumas, räägitud dushi all, aku kestab nädal või rohkem. Mitte üks kord 2a jooksul ei ole kordagi hangunud, pange pand, aeglane olnud, restarti tehtud. Tarkvara tundub ka väga lollikindel.

Teine variant on jah minna täiesti kindla peale välja ja osta Sonim.

Comment

nokia't sonim'iga võrrelda pole küll mõtet.

SONIM SETS NEW GUINNESS WORLD RECORD™– NOW THE WORLD’S TOUGHEST PHONE

http://www.sonimtech.com/company/110829_guinness.php

Comment

Suured tänud info eest! Katsun siis otsustada Nokia 3720 ja x1 vahel. Muidu minu mäletamist mööda sony eric tegi mingit IP67-le vastavat telefoni. Väga pika ooteajaga ja muidu ka, aga praegu kahjuks ei leie teist üles. EMT müüs seda.
                  Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
                  Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Kas mõtled eeriku R310s-i ?

Comment

Esmalt postitatud mogo poolt Vaata postitust
                      Suured tänud info eest! Katsun siis otsustada Nokia 3720 ja x1 vahel. Muidu minu mäletamist mööda sony eric tegi mingit IP67-le vastavat telefoni. Väga pika ooteajaga ja muidu ka, aga praegu kahjuks ei leie teist üles. EMT müüs seda.
                      Üks Sony IP67 telefon on Xperia GO:
                      Sony Xperia go,Sony,Xperia go,GSM,mobile,phone,cellphone,information,info,specs,specification,opinion,review

Oman, meeldib!
                      Esimene nutt millega aku kestab ja meeldivalt kiire on

Comment

xperia active on samsa xcoverist ikka kõvasti parem, võib kasvõi ujuma minna + palju tugevam ekraan. Töökaaslase xcoveri ekraanile kukkus fotokas nurgaga kõks peale ja täke oli sees kohe. Activet pole ka lausvihmas mingi probleem kasutada - testitud.

Comment

kummik 1110 suht pomikindel, mp3-e pole. 5100 pidas ka peksmisele vastu, rändas 8-ndalt korruselt treppidev vahelt esimesele ja elas.
                          Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                          1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                          2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Väga hea vana ja kiire telefon on nokia 6300,on mälukaart ja aku peab umbes nädala.

Comment

Mul on NOKIA 1600, ostsin selle 7a ja 4k tagasi. Võin öelda ainult kiidusõnu, pole tulnud kordagi remontida, isegi puhastada mitte. Peal originaalaku, mis peab vastu 7-10 päeva ( oleneb kui palju räägid ). Telefon oli ööd kui päevad sees ja laadima panin siis, kui oli järgi 1-2 kriipsu.
                              Tema suur pluss on veel see, et tal on klahvid kaetud plastiga ( numbrid ei kulu ) ja ka kesta pole tulnud vahetada.
                              Kuna ostsin nutitelefoni, siis jäi seisma. Kui on huvi, siis kirjuta e1350@hot.ee

Comment

Working...
                              X