Palun vaga!! Soovitage milline neist on parem ja mille poolest?? Tahaks osta aga ei tea milline neist oleks parem :-[
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Nokia 3510i vs Siemens c62
Collapse
X
-
lugesin kuskil foorumilt et ei saa rohken kui 5kb kaaluvait helinaid sinna toppida. on see t6si?
Netist jah on 5 kilo piirang.
Asi mis mulle väga meeldib on kalender. Ja suur ekraan on kah.
Samas tean et n3510 jaoks on netis igasugust saasta lademetes (mängud ja häkkimisproged)mida ma c62-le eriti ei leia
C62 puudustest veel. Ära usu mida netilehed (kaasa arvatud eesti omad- okei nad on ära parandanud)Sulle väidavad omaduste kohta .Pooled valetavad. Numbriklahvid on head ,kuid ülemised nö softiklahvid saastad.
See on minu arvamus, saaks teist korda valida- ei ostaks kuigi ilus küll (ma läksin selle java lubaduse õnge)
Edit: ega keegi pole kuulnud midagi java tekitamisest c62-le
Edit2: C62-le istub c55 datakaabel
Edit3: C62 mängud on suht jubedad, kuigi lõpuks sain pihtaElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Tere ma just soetasin enndale c62 ja sai vana 3510i ma ha müüdud põhjuseks oli et telefon peksis vahepeal täitsa vigast. c62 on kalennder jah tunnduvalt parem ja äratus kell on minu arust ka täitsa asjelik.Muude assjade kohta ei oska veel midagi komenteerida kuna telefon on minu käes olnud alles nädal, kui midagi hullu peaks juhtuma siis teavitan ka teisi et ei teeks sama viga mis mina tegin, seniks loodan et peab vastu.
Comment
Comment