Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Brickisin oma Xperia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Brickisin oma Xperia

Tere foorumipere.

Esmaspäeval sain tükiga hakkama, brickisin oma Xperia X10 mini pro (U20i)
    Olen paar päeva kuugeldanud, proovisin hea ja kurjaga aga ei midagi, mõistus otsas.
    Kuna enam leiutada ei oska siis ehk on siin mõni foorumlane selle tee juba läbiteinud ning oskab aidata või tahab kätt proovida.

Mis juhtus:
    Telefonil oli vana stock kernel ja android ning uuemaid vidinaid pealelasta ei õnnestunud (Elioni Hallo, Nordea pank, Waze jms)

Mida tegin:
    Lasin selga SE_Style_V1.1 custom romi ja kõik näis ilus (no ennnem rootimine, CWM, ja Xrecovery ja muu selline)
    Sellel ROMil oli aga see häda, et aku pidas vastu vaid pool päeva, miski tarbis hullupööra. BTga ei ühendunud jooksis kokku ja ei buutind.
    SEUSSiga stock tagasi ning asusin otsima järgmist CustomROMi

Järgmise leidsin aga see nurises Kerneli peale. Ok. Otsisin kerneli mis tuleb välja, et osutus vist valeks. (Hektel ei leia mis ver. täpselt oli)

Flashtooliga flashisin ja telefon lülitas end välja. Nüüd on kõik. Enam käima ei lähe.

Mida olen proovinud:
    FlashTooliga uuest flashida (hoian alla back nuppu ja USB järgi) - ei midagi
    SEUSS, Erinevaid SE toole Arvuti ei leia ühtegi seadet. (proovisin erinevaid arvuteid)

Akut laadida - Ei midagi. Laadimise tuli ei lähe isegi põlema, ei kollane, punane ega roheline, ei vooluvõrgus ega arvuti USB kaudu)
    Hoidnud akut ära, akut taga, Home ja Power, back+menu+power, jne jne jne)
    Akus on hetkel voolu 2,56V (BST-38, 4,2V) Hullamise hetkel oli aku peaaegu, et täis vbla 85-90%, üle poole kindlasti

Kas see on lõpp? Tähendab see, et ongi Brick valmis ja teha pole enam midagi?
    Või siiski on veel mingi võimalus Xperia kuhugi viia, tuua ning kadunukesele eluvaim sisse puhuda.

Tervitustega

UncleTom

Vs: Brickisin oma Xperia

Kindel et õige stock romi leidsid? Mina enda x8 sain küll tööle flashtooliga aga no minu oma jooksis sony ericssoni kirja juures kokku. Igatahes soovitan leida stock romi.

Comment

Minu kogemused küll ray-ga, aga kas eri reshiimidest märku ka annab eri värvi valgusdioodiga vms, st fastboot/flash? Sai ka teine paar korda telliseks tehtud ja viimati ei reageerinud väliselt enam kuidagi. Mälu järgi viimane kord tõin varjusurmast välja sellise tüki kaudu "FlashTool_0.2.9.1_FOTAUnbrick".

Comment

Hetkel kahjuks kustus ka viimane lootusekiir.
        Softiga telefonikallale ei saa kuna telefon ei lülitu sisse. Pilti ette ei tule, led põlema ei lähe.
        "JIG" viguri meisterdasin valmis aga parakul selle ühendamine telefoniga silmaga nähtavaid muudatusi esile ei kutsunud.

Õnnestus hankida korraks üks uuem Xperia. Sellel on aku suurema mahtuvusega ning laiem, seda otse X10e mini PRo'sse ei istutanud
        ja katsetada ei saanud aga vastupidi (minu väiksem aku) proovides kui USB'ga arvutiga ühendada viskas uuemal telefonil punase LEDi vilkuma.
        Nii umbes 1x 2-3e seki jooksul.
        Uuemat Xperiat ta muidugi tööle ei suutnud lülitada.
        Hetkel on mul telefonil aku taga, USB kaudu arvutiküljes ning ootan. Testriga mõõtes näitab küll mõningast väikest laadimist. (~30 minutijooksul olen 2,40 pealt saanud 2.55V peale)

Comment

Alla 2,7V lähebki aeglaselt, hea et üldse laeb. Ära enne susi kui 3,7V käes on, praegu lihtsalt tühi ja ei saagi kuidagi reageerida.
          Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Üle 3V sisse ei pressi. Kui saba tagant võtta siis kukub kohe 2,6V peale alla tagasi. Laadisin terve nädalavahetuse (PC USB kaudud) Proovin veel seinast aga arvan, et olulist muudatust see kaasa ei too. Pole ühtegi sarnast seadet ega akut ka käepärast, et saaks proovida kumb neist on nõrgim lüli. Poes akud vist puha pakendis ning vaevalt müüa rõõmuga neid katseamiseks annab ;-)

Comment

Siis pead käsitsi laadima, akule otse juhtmed külge ja usbist läbi 100-10k taki vool peale. Testriga pead pidevalt jälgima et üle ei lae, üle 4,2V läheb ohtlikuks.
              Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Laadisin. Hetkel näitab 4.09V. Seis endine. Flashida ei lase, JIG ei toimi. LED ei anna ka kuidagimoodi märku.
                Äkki teen ma midagi valesti, Ehk on vaja teist arvamust või kuldsemaid käsi kui minul. Ehk keegi viitsib korra pilgu peale visata ja juhtmeid ühendada

Comment

Võib teema lukku panna.
                  Aitas mind kasutaja Janar74
                  http://www.elfafoorum.eu/members/352-janar74

Comment

Aga ehk oskad rääkida, et mida Janar tegi? Siis püsib ka foorumi mõte ja saavad teised ka targemaks.
                    Juhul, kui ärisaladus pole.
                    Hea, et korda said.

Comment

Janar tegi korda. Ma ju täpselt ei tea mida ta tegi - ei olnud juures. Ei taha oma tehniliste teadmistega hiilata aga vist aku pesas, kleebise all olevate klemmidekaudu installis telefoni uue kerneli.

Comment

Working...
                      X