Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Android ja Google Maps - asukoht ("My location") vale

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Android ja Google Maps - asukoht ("My location") vale

Tere!

Oskab keegi lühidalt juhendada, kuidas saaks Android telefonis Google Maps-is oma kodu aadressi "My location" õigeks - praegu paneb umbes paarituhande meetriga mööda. Saatsin vastava tagasiside paar nädalat tagasi Google-le, kuid tulemusi pole - ikka sama vale asukoht.

Ausalt öelda pole kunagi varem GPS-i kui sellist kasutanud, saan aru, et see vale asukoht tuleb kuidagi minu kodu Wi-Fi ISP aadressist vms?

Tänud igasuguse abi eest!

Vs: Android ja Google Maps - asukoht ("My location&quot vale

Selle kohta ütleks - ole õnnelik.
    Asukoht tuleb wifi puhul jah teenusepakkuja järgi.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Ehk siis 2000 meetrit mööda on veel hästi? Tundub natuke imelik, et seda aadressi ei saa ise rakenduses õigeks muuta. Või ma lihtsalt siis ei oska...

Comment

Läheb aega ja siis avastad, et Su täpse asukoha teadmine kellegi kolmanda poolt polegi nii hea kui alguses tundub...
        Seadistada seda vist ei saa.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kurat, tegelikult ei saa ma üldse aru, kuidas ja kas üldse see Google Maps navigatsiooni rakendus toimib - täna üritasin kasutada, asi ei töötanud.

Comment

Esmalt postitatud overture poolt Vaata postitust
            tegelikult ei saa ma üldse aru
            Kas telefoni kasutusjuhendis kirjutatud tarkus on arusaadav? Kas oled proovinud sisse lülitada GPS satellitide pealt? Kas oled proovinud GPS toimimist siis, kui WIFI ei ole sisse lülitatud?
            Enne, kui siia kiruma tuled, loe SEDA.
            Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Lülita wifi välja ja GPS (asukoht) sisse ja mine telefoniga õue. Võib võtta 5 - 30 minutit, enne kui satelliidid üles leiab ning asukohta täpselt määrama hakkab. Võid installida äppi, millega satelliitide olekut kontrollida:

Comment

GPS sisselülitamisega tuleks kindlasti välja minna. Kortermajas on väga väike tõenäosus, et üldse mõne sateliidi kätte saab. On olemas ka GPSFix osadele telefonidele millel on OS poolne GPS tugi nadivõitu.

Edit: Ja ma imestan, et teemaalgataja pole ise veel GPSi sisse lülitanud.. Samahästi võiksin ma siia teema teha, et ma ei saa muusikat kuulata ja pole isegi 'Music Player' appi käima pannud.

Edit2: Mul endal ei töötanud Google Navigation päris pikka aega. Ütles, et pole saadaval minu piirkonnas. Kasutasin Google Mapsi ja sellega sai ka kõik tehtud. Nüüd millegipärast töötab navigatsioon ka. Peale visuaalse muutuse, on tegemist täpselt samade asjadega..
                Estonian SPL & Sound
                @gargru

Comment

Nii. Ei lugenud seda teemat 24 tundi ning jõudsin ise samadele järeldustele, mis abivalmid kasutajad juba üleval mainisid.

Ehk siis:
                  - lülitasin välja wifi (Google Maps-i navigatsiooni kasutades lülitatakse GPS sisse by default)
                  - läksin õue

Kui on sisse lülitatud nii wifi kui GPS, siis võetakse asukoht wifi järgi, mis minu puhul andis siis vale asukoha.

Nüüd olen aga siis selle probleemi ees, et kui kasutada ainult GPS-i, siis navigatsiooni teekonna saamiseks (punktist A punkti B) on ju vaja jällegi wifi-t...

Minu seisukoht on, et kui nutitelefoni ja selle rakenduste puhul on vaja lugema hakata manuaali, siis on arendajad küll väga halba tööd teinud.

Comment

Esmalt postitatud overture poolt Vaata postitust
                    siis on arendajad küll väga halba tööd teinud.
                    Kui need arendajad ja reklaamijad on tuhandetes ostjates tekitanud illusiooni, et nutitelefoni GPS on "päris", siis on nad ju väga head tööd teinud!

Comment

no aga üle 3G peaks ju ka asi töötama??
                      nutika gps näitab asukohta, mis mõttes ei ole päris?

Comment

Misasi on "mittepäris" GPS ?

Comment

Esmalt postitatud dumb_user poolt Vaata postitust
                          Misasi on "mittepäris" GPS ?

GPS kohta lugemist.

wifi ja 3G või (mingimuunumber)G ei ole "päris" GPS.
                          "päris" GPS signaali saab ainult satelliitidelt.

Comment

Installi mõni offline navigaator. Tasuta variantidest on Eestis täpseim Osmand. Kuigi kasutajasõbralikkusega programm ei hiilga.
                            Tasulistest Tomtom, saad eluaegse kaartide uuenduse. Maksab küll 60 eurot, aga tasub vahetevahel googleplaysse kiigata, tehakse ka 50% soodukat aegajalt.
                            viimati muutis kasutaja linni; 16 m 2013, 15:32. Põhjus: typo

Comment

Tegelikult oli mul plaanis seda Google Maps-i see nädal Helsingis kasutada, sest erinevalt Eesti linnadest saab Helsingi ju ära offline-ida (ca 30 MB tuli kaardi suuruseks).

Comment

Working...
                              X