Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Uuring nutitelefonide kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Uuring nutitelefonide kohta

Tere, kirjutan oma bakalauruse lõputööd nutitelefonide turust Eestis ning sooviksin 2 minutit teie ajast minu uuringus osalemiseks. Iga abikäsi on teretulnud Ette tänades. Link uuringule: http://www.connect.ee/uuring/294492763/

Vs: Uuring nutitelefonide kohta

Natuke toore see asi. Selline pisike tootja nagu SonyEricsson on puudu, 9. küsimus on esitatud mitmuses, aga valida saad ainult ühe variandi.

Comment

Toores tõesti. Kui mul pole sedasamust ja ei tea asjadest, ega tunne huvi, siis ma ei saagi edasi? Ilmselt vajadus väljafiltreerida need, kellel pole ja kes ei taha? Bakatase.

Comment

Esmalt postitatud Shele poolt Vaata postitust
        mul pole sedasamust ja ei tea asjadest, ega tunne huvi, siis ma ei saagi edasi?
        See on küll arusaadav, et kui ikka ei ole, mida sa siis niisama kiibitsed. Tegelikult mul ka ei ole, aga ilmselt ei pääse kuhugi selle eest.

Comment

Mind jäi peamiselt häirima see, et küsimusele "Mis on sinu jaoks tähtsaim nutitelefoni ostes" võiks olla ka vastus "tehnilised omadused/näitajad".

Tegelikult oleks uut küsitlust tehes mõistlik läbi viia väike pilootuuring, juba siit teemast saaks mõtteid. Seejärel saaks päris uurimuse jaoks küsimustikku vajadusel kohendada.

Hea oleks, kui uuringu läbiviija oleks ka ikkagi isik või institutsioon, varjunime taha peitumine pole ilus.

Shele, ma arvan, et võetakse arvesse ka need, kel puudub nutitelefon, et oleks ka nende osakaal teada. Ma loodan vähemalt.

Aga vähemalt tore teada, et siit foorumist on nii paljud nõus aitama ja isegi kommenteerima

Comment

Küsimused vist antud puhul pole väga tähtsad, vaja on midagi lihtsalt ära teha. Küsimustele ei oska isegi vasta.

Comment

Misasi see bränd on ?
              Ja mis neil asjadel vahet on :
              Prestiižhne, Tunnustatud

Comment

Esmalt postitatud dumb_user poolt Vaata postitust
                Misasi see bränd on ?

Bränd on nüüd küll tunnustatud sõna.

Comment

.... Prestiižhne ...
                  Võtaks (teemaväliselt) natuke sõna "ajaloolisel" teemal, ehk on kellelegi kasuks...
                  On olnud perioode, kus ei saanud (mingil suvalisel tehnilisel põhjusel)
                  kirjutada teatud "täpitähti". Eriti naljakas oli siis lugeda telegramme, kus
                  juhendile vastavalt Ä asendati AE-ga, Ö ja Õ asendati OE-ga, Ü aga UE-ga.
                  Näiteks tekst "TÄNAÖINE ÜRITUS LÜKKUB ÖÖPÄEVA VÕRRA EDASI" nägi
                  välja "TAENAOEINE UERITUS LUEKKUB OEOEPAEEVA VOERRA EDASI".
                  On olnud ka ametlik soovitus, kui polnud võimalik kirjutada tähti š ja ž,
                  asendada need sh ja zh. Kui juba on ž, pole selle järele h enam vajalik.
                  Seega siis on õige "prestiižne".
                  Tänan tähelepanu eest!
                  Elektroonika töötab suitsu baasil.
                  Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                  Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Kui õieti mäletan, siis tuli kuidagi tagada ka uuringu usaldusväärsus...
                    Käesoleval hetkel ei ole see kuidagi tagatud, igaüks võib sinna kirjutada mida iganes ja niimitu korda kui ainult viitsib. Seega on bakalaurusetöö alus juba kehtetu, seega ka kogu järgnev töö...?
                    Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
                    Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Cartman, anonüümsetel küsitlustel ongi see võimalus. Samas, kes ikka hakkab käki keeramise eesmärgil pikka küsimustikku minu korda järjest täitma. Peab ikka suur kurjus olema.

Küsimustiku usaldusväärsuse teema on lai. Peale uuringu läbiviimist hinnatakse küsimustiku/testi psühhomeetrilised omadused, reliaablus ja valiidsus, et kas küsimused on üksteisega kooskõlas, millised faktorid paistavad küsimuste taga jne ning kas küsimustik/test üldse mõõdab seda, mida temaga tahetakse mõõta, uurides vastavat teaduskirjandust, kus on sarnaste vahenditega mõõdetud sarnast nähtust. Võibolla tehakse ka kordusuuring, et kastesti tulemused ka mitmel korral mõõtes tulevad sarnased (eeldusel, et mõõdetav nähtus on stabiilne).Hiljem saab loodetavasti kõik kinnitust ka teiste tegijate uurimustest sama küsimustiku või täiustatud variandiga.

Ma ei usu, et antud juhul midagi sellist tehakse, ilmselt pole erialagi selline kus peaks sellega pead vaevama.

Ärge väga pahased ka tegija peale olge, tegu pole ju publitseeritava teadustööga Paljudel erialadel ju piisab lihtsalt pikast referaadist.

Comment

Ehk siis tehakse tegemise enda pärast ? Kui nii siis on minul küll küsimus, et milleks enda ja teiste aega raisata, sarnaseid asju on lademes ju. Kui tulemus suurt midagi ei määra siis tehku mingi random vastus ja ongi ju kõik olemas.

Comment

Misasi see bränd on ?
                          Ja mis neil asjadel vahet on :
                          Prestiižhne, Tunnustatud
                          Prestiizhne-bling
                          Tunnustatud-lips
                          Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Esmalt postitatud crossfade poolt Vaata postitust
                            Tere, kirjutan oma bakalauruse lõputööd nutitelefonide turust Eestis ning sooviksin 2 minutit teie ajast minu uuringus osalemiseks. Iga abikäsi on teretulnud Ette tänades. Link uuringule: http://www.connect.ee/uuring/294492763/
                            Kui see küsimustik oli Sinu tehtud; siis ütlen kindlalt, et sa ei vääri kõrgharidust. Karm, aga tõde nii on.
                            Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

jh, kuskil ei saanud valida et "Ei osta ühtegi õuna toodet never ever"
                              Ilma javascriptita sai mitu palganumbrit ka valida.
                              Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                              1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                              2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Working...
                              X