Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kummaline avastus, võrgulukk peal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kummaline avastus, võrgulukk peal

tere
    Laps kasutab samsung GT-E1081T telefoni ja avastas nüüd, et antud telefonil on peal võrgulukk(lukus elisa võrgus)
    kuna ise kasutab elisa kaarti juba aastaid siis ei olnud probleemi aga nüüd tahtis maha müüa ja avastas luku.

Kas keegi aitab selle eemaldada.
    Mu vanaisa oli küll väga kõva mees aga võitluses elektriga jäi siiski teiseks

Vs: Kummaline avastus, võrgulukk peal

Esindus võtab tasuta luku maha kui telefoniga seotud lepingust tulenevad tingimused on täidetud (lõppenud)
    Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
    Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Esmalt postitatud Cartman poolt Vaata postitust
      Esindus võtab tasuta luku maha kui telefoniga seotud lepingust tulenevad tingimused on täidetud (lõppenud)
      Aga kui lepingut polegi, millal siis?
      Müüakse ju niisuguseid lepinguta odavaid stardikomplekte, võrgulukuga telefon ja SIM-kaart.
      Elektroonika töötab suitsu baasil.
      Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
      Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Ilmselt sellisel juhul lukku ei eemaldata jah,
        Sellise odava telefoni puhul on lihtsam osta teise operaatori sobiva võrgulukuga teine telefon või kasutatud võrguvabasid telefone müüakse paarikümne euroga igasuguseid.
        Programmi luku avamiseks ühe telefoni jaoks pole endale mõtet osta, kuid küllap ka mõni väiksem moblapood teeb ehk asja ära natuke odavamalt kui uus lukus telefon maksaks...
        Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
        Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

foorumis kasutaja janar74. Uuri temalt.
          Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
          1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
          2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

võin samuti aidata kui mujalt ei saa!
            MOBIILIDE OST, MÜÜK, REMONT, SOFTI UUENDUS JNE.
            M: Mobiilile peakomplekte,auto/toalaadijad,datakaablid,akud,ekraane(lcd),puutepan eele,kuulareid,kõlareid jne...küsi lisa!

Comment

o, ei. kui asi tasuliseks kisub las siis jääb. arvasin et saan/on olemas mingi kood ja paigas. Meie oleme seda telefoni kasutanud aastaid ja ei ole mingeid dokumente et asja ametlikult ajada.

See jah seesama odav kärakas(15€ uuena)
              Mu vanaisa oli küll väga kõva mees aga võitluses elektriga jäi siiski teiseks

Comment

Mine esindusest läbi, ma olen käinud niimoodi ilma ühegi dokumendita, võtsid maha küll.
                Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Working...
                X