Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Galaxy S3 tappis mälukaardi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Galaxy S3 tappis mälukaardi

Tere.
    Tegemist G3 versiooniga- 9300T

Telefonis oli siis tükk aga üks vanem sandiski 8gb class2 microSD. Sain sellelt asju kopeerida telefoni ja kasutada neid. Ühel päeval oli aga plaanis kaardile ruumi teha. Proovides faile kustutada, siis see ebaõnnestus. Ütles, et kustutatud, aga asi oli endiselt alles.
    Kopeerisin siis kõik asjad telefoni ja formatisin kaardi(telefoniga)- lootuses, et ehk aitab. Sest minu teada pole ja ka ei leidnud microSD'l "lock" lülitit.
    Igatahes asi muutus aina halvemaks. Peale formatimist panin asjad kaardile. Aga neid ma sealt näha enam ei suutnud.
    Lendas siis kaart vana telefoni sisse tagasi. Nägin kaardil foldereid, aga need olid tühjad. Kausta properties näitas, et kaardil 0kb mahu eest andmeid. Kontrollides aga telefoni settingutest, et mis kaardi kohta näitab, ütles see, et seal on õiges mahus andmeid, mis ma kopeerisin sinna.
    Kaotada polnud miskit enam. Formatisin selle kaardi siis vanas telefonis: nüüd oli kaardil andmeid ainult 24mb ja kaardi mahtuvuseks näitas 48mb.
    Tõmbasin siis kaardi välja. Peale seda enam ei vana ega S3 seda kaarti ei tunnista.
    Vana ei saa aru, et kaart sees ja S3 ütleb, et tarvis formatida ja mingi aja pärast tunnistab kaardi vigaseks.
    Googeldasin leidsin, et väga levinud probleem S3 ja sandiski vahel.
    Kuigi sandisk võttis süü omaks ja ütles, et osad nende kaardid valesti tehtud. Muidugi ütlesid nad, et selle all kannatavad ainult vähesed 32gb ja 64gb class 10 kaardid. Samas on näha, et selle all kannatab ka minu hirmvana kaart.
    Samas kirjutab mõni, et pole kunagi probleeme ja mõnel kestab ainult mõne kuu/nädala uus kaart.

Kui viga kaardis, siis las olla. Sandisk pidavat kõik ringi vahetama. 5 aastat garantii ( minu oma läheb prügikasti).

Minu küsimus aga, et mis kaarti ma kasutama peaks, et see kestaks telefonis? On keegi selle probleemiga kokku puutunud?

Või mis firma kaarti võiks sandiski kõrvale eelistada? Mida arvata kingstonist, lexar?
    Kuigi olen Austraalias ja siiani pole liikumas näinud Kingstoni ega silicon powerit. Mida arvata Polaroid kaartidest? Väga odavad siin. Kuigi polaroid polevat tegutsenud enam 4 aastat, siis ei tea, kes tootab neid. Samas polaroidi class 10 kaart pidi aeglasem olema kui sandiski cl4. Aga pole mul tarvis miskit kiiret. Polaroid 15dollarit 16g ja sandist 2x see hind.

Või teab keegi rohtu, mis takistaks selliselt kaartide hävinemise?
    Arvutis pole veel vana kaarti proovida saanud.
    Ja ka telefonis arendaja seadete alt "kaitse sd kaarti" seade ei teinud muutusi.

Orig rom ja 4.1.2 peal.

Lugupidamisega
    Kert

Vs: Galaxy S3 tappis mälukaardi

Kui nüüd kogemata arvuti ligi pääsed, võid ju proovida https://www.sdcard.org/downloads/formatter_4/
    Lootust küll väga palju pole.

Comment

Working...
    X