Ostsin telefoni ja töötas normaalselt kui ühel hommikul ärakasin ja pilt oli taskus...sisse saab lülitada valgusläheb põlema, aga pilti ette ei viska ja nupust ka enam välja ei lülita...ainult siis kui aku tagant ära võtan. Mis sellega nüüd peale hakata??? ise elan tartus...Äkki keegi saab aidata???
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
3410 ei võta pilti ette!!! Mida teha???
Collapse
X
-
On nagu kirjas ju, et ühel hommikul oli kutu, ma olen ise ka sellist asja näind, tuled käksid korraks põlema ja kustusid, siis kui laadima panna, siis tegi sellist asja, et display läks hästi õrnalt tumedaks ja kustus ja tumedaks ja kustu ja nii jäigi tegema.. Uus soft ja asi töötab nagu uus, kui aga loobitud või vannitatud on, siis on jah raskem juhus...
Comment
-
Mul põhimõtteliselt sarnane lugu Siemens S45'ga. Sisse lülitades paneb korra valgustuse põlema, teeb "prääks" ja paneb pildi jälle tasku nii 0,5-1 sekundi jooksul. Ei mäleta täpselt, kas mingi kirja kah displayle manas. Üks tõenäoline variant, et telefoni tarkus tuleks üle lasta, ehk on veidi hapuks läinud. Sellega seoses ka küsimus: ega kellegil pole sobivat datakaablit laenuks anda? Võib ka kompenseerida mingi meeleheaga Teine variant, et raud nahkas on ka, kuid telefon füüsiliselt vägistada pole saanud ning seega vist abiks kõigepealt softiga proovida.
Kui keegi aidata saaks oleks tore.
Comment
-
ma juba sain uue 3410....nüüd kui kellegil juppe vaja osta, siis võiks teada anda (kõikke saab peale emaplaadi ja aku) zimco@hot.ee
Comment
Comment