Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

3410 ei võta pilti ette!!! Mida teha???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

3410 ei võta pilti ette!!! Mida teha???

Ostsin telefoni ja töötas normaalselt kui ühel hommikul ärakasin ja pilt oli taskus...sisse saab lülitada valgusläheb põlema, aga pilti ette ei viska ja nupust ka enam välja ei lülita...ainult siis kui aku tagant ära võtan. Mis sellega nüüd peale hakata??? ise elan tartus...Äkki keegi saab aidata???
    Tartu
    MSN: zimco1983@hotmail.com
    E-mail: Zimco@hot.ee

Soft maas ja kõik, ma teeks 50 korda, aga elan väga kaugel

Comment

Võin softi üle lugeda asun tartus.
      Tel.5581121

Comment

pigem raud kui soft
        peale 88sel olemist suri lampi softist 2ra??? nii need asjad ka nyyd ei k2i
        kas telefon kukkunud v6i p6rutada ple saanud?
        v6i 2kki kerge vesikahju?

parimat
        viirus
        hrrp://www.dialab.ee

Comment

On nagu kirjas ju, et ühel hommikul oli kutu, ma olen ise ka sellist asja näind, tuled käksid korraks põlema ja kustusid, siis kui laadima panna, siis tegi sellist asja, et display läks hästi õrnalt tumedaks ja kustus ja tumedaks ja kustu ja nii jäigi tegema.. Uus soft ja asi töötab nagu uus, kui aga loobitud või vannitatud on, siis on jah raskem juhus...

Comment

Vannitanud ma teda pole ja kaugust visanud veel vähem...arvata on, et siis softi viga
            Tartu

Comment

ei peagi ise vannitama
              talvel kylmast sooja k2tte ja tekib kondents, mille tulemused on n2ha mikroskoobiga ja erineb kardinaalselt tavalisest vedeliku kahjustusest kuna see on imelikult hajutatud
              aga kui softi viga siis head softimist  

parimat
              viirus
              hrrp://www.dialab.ee

Comment

Proovisin softi ümber kirjutada...töötas, aga vaid loetud minutid....kas kellegil on töökorras 3410 emaplaati odava raha eest ära müüa (soovitatavalt tartus) ???
                Tartu

Comment

Ja keegi võiks üldse öelda, kust nokiatele neid emaplaate saada on.
                  Kõik pole kuld mis hiilgab

Comment

Pakun sulle 3410 emaplaati uut 575 eeguga, kasutatud telefoni võin ära anda 600eeguga.
                    Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem

Comment

Mul põhimõtteliselt sarnane lugu Siemens S45'ga. Sisse lülitades paneb korra valgustuse põlema, teeb "prääks" ja paneb pildi jälle tasku nii 0,5-1 sekundi jooksul. Ei mäleta täpselt, kas mingi kirja kah displayle manas. Üks tõenäoline variant, et telefoni tarkus tuleks üle lasta, ehk on veidi hapuks läinud. Sellega seoses ka küsimus: ega kellegil pole sobivat datakaablit laenuks anda? Võib ka kompenseerida mingi meeleheaga Teine variant, et raud nahkas on ka, kuid telefon füüsiliselt vägistada pole saanud ning seega vist abiks kõigepealt softiga proovida.
                      Kui keegi aidata saaks oleks tore.

Comment

Mina 575 eeku ei küsi , võin 3410 uusi emaplaate müüa 350eest, kui soovid rohkem kui ühte pole see kah probleemix. h34r: TEL: 56 740 601 h34r:

Comment

ma juba sain uue 3410....nüüd kui kellegil juppe vaja osta, siis võiks teada anda (kõikke saab peale emaplaadi ja aku) zimco@hot.ee
                          Tartu

Comment

Oleks asjast huvitatud.Äkki saad oma nr. jätta?

Comment

Working...
                            X