Lasin oma telefonile peale lasta uus android 4.0 verisoon, kuid see mulle ei meeldi. On kuidagi aeglasem. Olen kuulnud,et on ka selliseid versioone, kus puudub igasugune rakenduste jama (facebook, mängud, wisepilot jne). Võtab telefonis vähem ruumi ja pidi ka akut palju vähem koormama. Ise ei suuda ma seda leida. Oskab keegi linki leida?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Sony Ericsson arc s
Collapse
X
-
Vs: Sony Ericsson arc s
Sama telefon, ostsin kui välja tuli 2 aastat tagasi. Pidavat olema tollaaegne SE lipulaev, aga nojahm. Probleeme kui palju selle mudeliga. 4.0 muutis selle telefoni ka peaaegu, et kasutuskõlbmatuks; kas marketingi nipp uue telefoni ostuks, ei tea...
Soovitan tagasi panna originaal Gingerbread'i. On olemas ka igasugu custom ROM'e, aga kui on vaja kasutada telefoni otstarbekalt kasutades enamikke funktsioone, millega see poest tuleb, siis käiksin neist kaarega mõõda. Need ei ole muud kui nuditud versioonid originaaltarkvarast, või on osaliselt implenteeritud teiste telefoni tarkvara sinna juurde. Osad teevad kiiremaks, aku kestvus paraneb, aga seda ka millegi kulult. Osad funktsioonid võivad muutuda probleemseteks, kokkujooksmised- aga kui asja vastu huvi, siis muidugi. ACRONIUM 8.2 oli gingerbreadi põhjal üks asjalikumaid, aga igaüks võib oma leida.
Põhiline foorum:
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=965
Originaaltarkvarale tagasi minemiseks saab talitleda selle järgi:
https://www.youtube.com/watch?v=0dk-IYrQx4M
Flashtool ja Arc S'ile firmware on see esimene firmware link video all. Uutel telefonitel asi palju lihtsam ja firmware ei ole enam vastavalt regioonile.
Go Launcer ex on see mida võid uurida. Ise kasutan, saab asjad oma mugavuse järgi ära paigutada.
Comment
-
Vs: Sony Ericsson arc s
Esmalt postitatud maidor poolt Vaata postitustOn kuidagi aeglasem.
Aeglus tuleneb menüüde vahetuse kiirusest. Kuid seda saab sätestuste alt muuta.
Mõttetute (google "pealesurutud" programmid) programmide keelamise jaoks kasutan System Tuner Pro-d (vajalik, et oleks "root" telefon).
Comment
Comment