Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Tõsine probleem nokia 3510i helinatega(pilt taskus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tõsine probleem nokia 3510i helinatega(pilt taskus

Ma laadisin endale aadres. wap.vodi.ru alla polykaid ja wallpapreid. Natukese aja pärast lülitas telefon end ise välja. Proovisin mobiili uuesti käivitada, kuid kaugemale kui pin ei jõudnud - telefon lülitas end jälle välja. Proovisin 3 korda ja siis ei saanud pin'i ka enam ette. Nüüd pilt täitsa taskus. Tee mis tahad midagi ei juhtu. Kes teab milles probleem on ja kuidas seda lahendad ?

NB: Teatasin sellest ka webmasterile, kes soovitas tarkvara uuendada. Ehk oskab keegi öelda kuidas läbi fbus datakaabli N 3510i tarkvara uuendada või läheb siin flashkaablit vaja.

flash kaabliga saab kindlasti uuendada...kui trehvad Tartus olema tule kermetist läbi ( telefonipood KERMET Riia 15b, Tartu) ja ära unusta tel. dokumenti maha
    BLACKLIST is NOT a problem
    soolikas@hotmail.com

Comment

see on 3510i varasemate versioonide viga vaja koidge uuemat nt5.00 versiooni siis on asi korras
      55637792

Comment

Tere!Ei tahtnud uut 3510i teemat teha niisiis kirjutan siia:Mul sarnane lugu-mõnikord gprs-iga surfates paneb telefon pillid kotti ja aitab aint power off, halvimal juhul aku küljest.Kuna mul on "Hallo (nüüdne Elion) Hoolduskaart" mis lubab tasuta tarkvara uuendusi jne. siis küsika kas on mõtet telefon uuendusele viia?Softi versioon hetkel V04.01.Kas softivahetusest oleks kasu?

Comment

jah see on nende teine viga koige uuem soft peale ja asi korras seal uues softis on ned bugid parandadud koige uuem on 5.00 versioon
          55637792

Comment

A kuidas saaks praeguse softi versiooni teada, ilma kaablita?

Comment

*#0000# kaart sees
              55637792

Comment

Working...
              X