Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Ma olen kasutanud kenti siligasketit , põhimõtteliselt must tihendisilikoon, kogusega ei tohiks üle pingutada, muidu nakkub hästi. Arvestama peab kuivamisajaga aga jääb hea elastne.
Arvatavasti saab mingi liimiga kah aga seda oli käepärast ja nii on mitmed I föönid kui muud föönid omale uued klaasid paika saanud.
Ipadi parandamisel olen kasutanud 3M kahepoolsed teipi. Mingi väga spetsiifiline teip pidi olema.
Kui on sama asi mida mõtlen, siis olen ka seda kasutanud. Põhimõtteiselt ei ole see teip vaid liim, mis on kahe paberi vahel. Tõmbad paberi ära ja jääb selline geeli moodi läbipaistev liimi kiht.
Nokia telefonides olen ka seda kohanud.
Klaasi kinnita 3m teibiga näiteks mida eelmine kasutaja viitas, aga kui tahad korralikult, siis ekraani ja klaasi vahele UV liim Jääb selgem pilt + klaas jääb tugevamalt
Sellele peab ka igaksjuhuks mõtlema, et kui uuesti peaks katki minema siis võiks ikka teibiga panna. Enda elu lihtsam
Selleks on kuumaõhuföön, mis elu lihtsamaks teeb Originaalis on samuti teatud mudelitel ekraanid kleebitud/liimitud ja ega neid saagi teinekord muud moodi kätte kui jupi kaupa
Ekraani klaasidel enamasti mustad servad, kuhu taha teip peitu läheb. Ega seda teipi siis ekraani nähtavale osale ei pane ju. Et mis mõttes UV liimiga selgem pilt jääb?
Ekraani klaasidel enamasti mustad servad, kuhu taha teip peitu läheb. Ega seda teipi siis ekraani nähtavale osale ei pane ju. Et mis mõttes UV liimiga selgem pilt jääb?
Teip käib tõesti "mustade servade alla" millega kinnitad klaasi kinni, kuid UV valguse käes kõvastuva liimiga liimitakse LCD ja puutetundlik klaas (digitizer) kokku, et sinna vahele ei läheks tolmu ja ei jääks nö vahet vahele Ja pilt jääb tõesti puhtam ja teravam.
Comment