Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Kas keegi oskab öelda, kuidas saaks Ericsson R600 koode maha võtta. Kas seda saab teha tavalise kaabliga või on vaja div(vist oli see) donglet. Ja kui kaabliga saab, siis äkki soovitate mõne proge kah.
Tänan!
Tahaks väga õppida aga ei ole eriti võimalust ja aega
nu kuda votta maksavad raha jah no aga kui sa tahad votta uhel telefonil koode maha siis ei ole motet osta seda asja aga kui tahad sellega tegeleda siis teine jutt siis see investeeritud raha kindlasti mingi aeg saab tasa tehtud teine voimalus ise ehitada
Kumb on siis parem asi või on need ühed ja samad kumba tasub ehitada kas total tool dongle või siis terminator donglet.Natu erineva skeemiga on ju ühel on see sim kaarti lugeja juures milleks too vajalik on.
oman molemat kuid tood teen ikka terminaatoriga parem minu arust. kuid total toolil on t66 ja t600 toetus kuid neid on eestis vahem ma arvan et kasulikum on teha terminaator
Seal on ju PIC, seda tuleb siis progema hakata we?
Muidu saaks hakkama aga kui seda PIC´i progema peab hakkama, siis jään kyll oma teadmistega jänni.
Aga, mis nende juppide hind kokku umbes tuleb?
Tahaks väga õppida aga ei ole eriti võimalust ja aega
no selle pici progemine ei ole ka ei tea mis raske kuigi ka ise pole asjaga kokku puutunud eriti aga nii palju kui lugenud olen ei tundu raske olema.
no juppidest on Pic ca155eeku ja kvarts 30eeku ülejäänud asjad tühised juba ju.Endal plaanis kokku panna kuna tunnen juba puudust väga.
Comment