Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Sõnumid lambist

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sõnumid lambist

Oli siis selline probleem,et tuttav sai kahel päeval minu numbrilt hunniku tühje sõnumeid.Kummalgi päeval 6 tk.Mina talle viimase paari kuu jooksul pole oma teada ühtegi saatnud.Esimesel päeval ei tulnud saatja number ka täielikult läbi.Ja kusjuures samasuguseid tühje sõnumeid sai ta ka veel ühelt tuttavalt.Helistasin kohe EMT-i,nemad väidavad,et neil mingit jama ei ole,et asi võiks olla minu mobla softis.No on jah raskel moditud soft,aga juba oma pool aastat peal ja miks siis alles nüüd jamad?Lasin igaks juhuks vana softi peale tagasi,aga tegelikult vist ei olnud mõtet?Või siiski...?
    Mobla on Nokia 3310,operaator EMT , Simpel
    Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
    Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

telefoni softis kull viga ei ole isegi siis kui see moditud oleks endalgi selliseid asju olnud erinevate telefonidega.ei ole uurinud tapselt kuid vist tuleb suu ajada operaatorite kaela.
    55637792

Comment

OK,täitsa nõus.
      Vahetasin kohe originaalsofti tagasi,aga vend ütles,et 1 mess tuli ikka veel.
      Saatsin siis teadlikult veel ühe messi. Ehk annab seal EMT-s sellele "kinni jäänud" messile jalaga p...se.
      Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
      Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

aparaadi viga, ennemgi nähtud seda. Operaatori süüks pole siin midagi ajada, pole vaja lihtsalt softi näppida

Comment

OK, soft võib vigane olla kuid mismoodi siis originaaliga ikkagi messid ise teele läksid?
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Äkki on siin midagi tegemist selle sidehäirega, mis EMT-l vahepeal oli.Sakala rääkis, et just sõnumitega oli nalja saanud, näiteks 2 kuud vana sõnum ujus kuskilt välja (Paneb mõtlema, miks on vaja EMT-l alles hoida 2 kuud vana sõnumit???)

Terve artikkel:

http://www.sakala.ajaleht.ee/120604/esileh...sed/5011122.php

Comment

Originally posted by felch@Jun 13 2004, 12:37
              OK, soft võib vigane olla kuid mismoodi siis originaaliga ikkagi messid ise teele läksid?
              ma ei oska sulle asja köögipoolt seletada, aga neid juhuseid on üsna tihti olnud ja pärast aparaadi softiuuendust on probleemid kadunud.võta sa kinni mis seal ära keeras. igal juhul on alati sõnumikeskusest kontrollitud ja alati on need sõnumid ka aparaadi poolt saadetud olnud. :unsure:

mis puudutab nüüd Henry juttu, siis ma ise arvan et tegu võis olla mõne aegunud sõnumiga, mis mingil põhjusel oli keskusse ripakile kustutamise asemel jäänud.

Comment

mul oli 6510 ja operaator on ka emt ..juhtus sama asi..ainult et minul ei piirdunud asi 6 sõnumiga...vaid 42 sõnumiga...

Viga oli kindlasti mobiilis,sest ma lasin lihtsalt huvi pärast soft uuendada.Soft uuendusega aga ei tööta mobiil enam nii hästi kui originaal softiga(tekivad vead)
                Ja lisaks sellele ei saa originaal soft kuskil uuesti peale panna...nad võivad öelda kyll et see on originaalsoft aga ainuke originaal soft on tehases ja seda ei lasta kuskile välja...vot..

Ja mis puutub mu kuu arvesse sis sellest nii palju et ma sõimasin telefoni otsas operaatoreid kuskil pool tundi...mind suunati igasuguste erinevate inimeste peale ja lõpuks võeti kuskilt välja et mul on saadetud sis 42 tyhja sõnumit ja need tyhjad sõnumid mu arves ei kajastunud.

Nyyd on uus telefon 6610 ja loodetavasti on paariks aastaks rahu majas..!!!
                Viga saab olla alati kas töövahendis või meistris...praktika alusel on enamus ajast viga meistris

Comment

Originally posted by DDiesel@Jun 14 2004, 22:04
                  Viga oli kindlasti mobiilis,sest ma lasin lihtsalt huvi pärast soft uuendada.Soft uuendusega aga ei tööta mobiil enam nii hästi kui originaal softiga(tekivad vead)
                  Ja lisaks sellele ei saa originaal soft kuskil uuesti peale panna...nad võivad öelda kyll et see on originaalsoft aga ainuke originaal soft on tehases ja seda ei lasta kuskile välja...vot..

6510 soft on tõesti suht bugine ja aeglane. Arendamine lõpetati ka varem ära kui 8310 oma kuigi telefonid sisult samad.
                  Mille järgi väidad, et originaalsoft on ainult tehases ja seda kellelegi välja ei jagata?
                  See soft, mis services on ja see, mis tehasest koos pillidega välja tuleb, on täpselt ühesugune. Ei ole mõtet kulutada raha ja ressusse et muuta tehasest tulevatel pillidel softi ja lisaks ei ole sellist väidet lugenud siiani ka ühestki foorumist kellegilt.

Comment

Working...
                  X