Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Kas veel mõnda linki on esimeselt lingilt ei flashi moblat ära. contact service...
ja teine link - server pidevalt maas.
Kas kellegil pole siis backupi tehtud 3310 või 3315 eesti flashist :-[
Ma arvan, et http://web13.brigado.biz/nokia/3310.php Ja keelepakk W
---Ja 3315 flashi pole olemas sest praeguseks 3310=3315 ja 3310 teeb ümber 3315 datakaabliga---
ei oska fvlashida va egav contact service peale flashimist lopp ole change imei nokia tooliga ja asi korras ja teine sait ei ole maaas ise olen terved paevad saisil saidiga on koik korras ja 3315 flash on olemas see on hiina versioon
ei oska fvlashida va egav contact service peale flashimist lopp ole change imei nokia tooliga ja asi korras ja teine sait ei ole maaas ise olen terved paevad saisil saidiga on koik korras ja 3315 flash on olemas see on hiina versioon
--Naljakas oled ve, 3315 OLI 3310nest natuke targem telefoon, tal oli pildieditor, isiklik sms toon ja ajastatud profiilid(sry kui midagi välja jäi. Aga nüüd on 3310 flashis need asjad juba sees ja lihtsalt tuleb aktiveerida. 3315 oli suts teise kujuga ka minu teada, nupud olid koos nagu 3410el ja Hiina versiooniga pole siin midagi pistmist. Peale selle EI PEA peale flashimist mingit IMEI vahetust tegema, see on juhul, kui SIM kaarti tunnistatab telefoon ja reegline tunnistab.. Ja seda ka, et kui kaabel ja telefoon on korras, siis tehase softi puhul on võimatu saada Contact Service ette. Ja sellist asja pole olemas, et ei oska flashida, et C.S. tuli ette, kui ei oska, siis ei saa telefooni midagi sissegi, kui oskab, siis hakkab tööle. Ära räägi kui sa midagi ei tea palun :-/
ok parandan ennast aasia turule moeldud on 3315 peale flashimist on voimalik contact service saada isegi tehase enda softiga ma motlen flashi ennast konreoll summad ei ole oiged. ag kirjutan seda mida tean oma kogemustest
Ok nüüd igasugeseid flashe ja moditud flashe olemas... :P
kuid siit nüüd järgmine küsimus et mis programmiga ma saaks siis MCU ja PPM -i muuta. Võtan näiteks moditud v.5.79 full flashi .fls siis kuidas ma hiljem sinna saan eesti PPM-i külge pookida. oleks natuke õpetusi vaja...
Siin tuleb abiks selline proge nagu NASNFCON.EXE, mille leiad: www.zone.ee/MadisN/NASNFCON.EXE.. Aga moditud flashid ei taha seda sellest PPM paki muutmisest alati kuuldagi, seega pole üldse kindel, et sa selle paki saad tööle korralikult moditud flashil.. Aga muidu küll.. Proge ise on nii lihtne, et siin pole midagi õpetada enam.
---To Maik-- Vabandan, et ärritusin selle 3315 asja peale, aga ma kirjutan ka oma kogemuste järgi ja 3315 endaga mul kogemusi pole, küll olen näind pilti ja ta kohta lugend, selle Contact Servise värgi koha peal ma ei tea midagi seega öelda, kuna põhiliselt müttan 3310netega... Ja selle praktika jooksul on mul paar korda aind see ette tulnud, aga enamasti on mul endal flashi muutmisest mingi kala sees olnd ---
Ühe programmiga kõike ära ei tee, aga kindlasti saab enamus tehtud Sectonepro'ga. Muide ma oleks väga tänulik, kui sa jagaks oma tööd ka mulle või teistele vaatamiseks, või räägiksid ideedest
Comment