Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Palun abi mobiiltelefoni valikul
Collapse
X
-
Vs: Palun abi mobiiltelefoni valikul
Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitustLagunes tuttaval juba kojuviimisel.
On inimesi kes saavad lihtsalt ka sepavasara kolmeks jupiks.
Mõistlik oleks küsida seda parandustöökojast.
Näiteks siin foorumis Janar74.
Viskad padi maha, ilus klaasipuru ja ca 50 sek hiljem tuleb tema kätest korras riist.
Kontrollitud
Kui Kairi oleks Tartu tüdruk siis võib ka ise kontorisse kõndida ja silmast silma rääkida.
TEMA TEAB VASTUST !!!!
Comment
-
Esmalt postitatud A.R. poolt Vaata postitustKui sageli sellel "tuttaval" asjad käes lagunevad?
Samas mõningaid telefone võib päris korralikult loopida, ilma, et midagi suurt juhtuks. Aga need ka maksavad. Märksõna on metallist kest ja gorilla klaas.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Ma sain kunagi onu käest peaaegu peksa. Sest ma suutsin kõveraks keerata selle raudkangi millega tema ja vanaisa olid aastaid malmradikaid lahti ja kinni keeranud. Moblasid pole katki teinud, küll on aga naine kaks tk ära pesnud ja mõnele enda omale erinevaid vedelikke peale valanud. Viimane kogemus aga ütleb, et need mobald kus on klaasist serv kõige välimine (ehk siis mobla klaas ongi seadme servaks, mitte pole seal klaasi ümber igal pool õhuke plastik- või kummiriba) need kipuvad mingile kivipinnale kukkudes iga kord puruks minema. Enda moblale panin juba alguses mingi kummist või silikoonist kesta ümber ja pole siiani veel klaas katki läinud. Lapsed aga pidi ikka klaasi ära vahetama, et sellest "kondoomi" vajalikkusest aru saada.
Comment
-
Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitustVs: Palun abi mobiiltelefoni valikul
Kogemus ütleb, et Huaweist tuleks eemale hoida.
Lagunes tuttaval juba kojuviimisel.
Praegu kasutan samsung galaxy a10s dual sim-i
Comment
-
Esmalt postitatud elexa112 poolt Vaata postitustSee aitab teil tulevikus, kui ostate endale uue sim-kaardi
Comment
-
Dual sim on kaks sim kaarti. Saab kahte numbrit telos hoida.
Töötad Soomes näiteks, on soome nr ja eesti nr.
minul on ühe simiga telo ja eesti nr väljas ja soome sim sees. Aga hing ihkab dual simiga telo. Tihti tuleb smse eesti nr ja koguaeg peab ühe välja võtma ja teise sisse panema.
Kõigil omad vajadused ja nõuded, ei tasu maha teha.
Iga asi on oma eesmärgiga
Telo vastupidavusest rääkides on nii ja naa.
Mul vana Galaxy S7, silikoon ümbris. Mitmeid kordi kogemata kukkunud betoonile ja maha. Ja ka toas.
Lisaks sai basseinis vee all filmitud. Kloorises vees.
Toimib. kaitseklaasi pole. ekraan originaal
Hiljuti tellisin uued nupud ja tutika originaal aku.
Käib veel 5-10 a.
Ei ole otsest vajadust uue telo järgi. V.a see dual sim teema, aga sellega ei põle..
Sõltubki kõik, millise kobakäpa või mitte kobakäpa kätte asi satub.
Tuttaval laps sai uue telo, no kasutatud uue. Kõik terve.
Paar korda õues käidud ja ekraanis ämblik.
Ja mitte esimene telefon tal sama saatusega.
Mõni lihtsalt ei oska hoida asju
3-4 seadet minu käes, katkiste ekraanidega. Ootavad oma aega.
Ekraanivahetust.viimati muutis kasutaja Elektrik; 01 m 2021, 19:08.
Comment
-
Esmalt postitatud vanemleitnant poolt Vaata postitustMa ei saa aru, mida see dual-sim aitab, mks seda vaja on?MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !
Comment
-
Esmalt postitatud klm poolt Vaata postitust... Kuna Õuna pildiga telefonidel seda funktsiooni tavaliselt pole, ...
Comment
-
Omadest kogemustest soovitan seda telefoni -->
Xiaomi Mi 10T Prol on ülisuure mahutavusega aku, ere ja detailne ekraan, kiire protsessor, hulganisti mälumahtu, mitmekülgne kaamerasüsteem ja palju muud.
Aku peab vastu 2 päeva, uuesti täis laadimine võtab aega 30min.
Väga hea kaamera, dual sim.
Olen umbes pool aastat kasutanud ja siiani mitte ühtegi halba sõna.
- Likes 1
Comment
-
Esmalt postitatud mistatsee poolt Vaata postitustOmadest kogemustest soovitan seda telefoni -->
Xiaomi Mi 10T Prol on ülisuure mahutavusega aku, ere ja detailne ekraan, kiire protsessor, hulganisti mälumahtu, mitmekülgne kaamerasüsteem ja palju muud.
Aku peab vastu 2 päeva, uuesti täis laadimine võtab aega 30min.
Väga hea kaamera, dual sim.
Olen umbes pool aastat kasutanud ja siiani mitte ühtegi halba sõna.
Comment
-
Esmalt postitatud imelik poiss poolt Vaata postitust
Samsung on üks nendest millest peaks eemale hoidma, mul pole nendega va s6 edge ja s7 edge ja s8 õnne olnud. Protsessorid on väga nõrgad...
Endal S8 üle 3 aasta olnud, tootjapooltne OSi suurte uuenduste tugi on möödas kuid igapäevakasutuses ei näita märkigi väsimisest.
Comment
Comment