Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

3325i

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

3325i

siin teile yks hea soft
    3325i version X page <--- siit saate selle kohta inffi ainus probleem on see et see on inglise keelne aga kui ma aega saan siis teen selle eesti keelseks&#33;&#33;&#33;3325i version X <---lae alla siit

Soft on nagu saast, kuigi loodan et see vend kes seda tegi on seda suts edasi arendand, sest see oli tõesti ülimalt vigane... Ja pealegi oli telefoon nii täis aetud, et väga uimane oli kõik. Menüüstruktuur on huvitav, kuid mõttetu ja ma ei soovitaks seda.

Comment

Originally posted by drizzle@Apr 11 2004, 12:33
      siin teile yks hea soft
      3325i version X page <--- siit saate selle kohta inffi ainus probleem on see et see on inglise keelne aga kui ma aega saan siis teen selle eesti keelseks&#33;&#33;&#33;3325i version X <---lae alla siit
      Mina jään ootama millal selle eesti keeleseks teed. Muidu ise kasutan ja töötab ilusti.

Comment

voib olla teab keeg ioriginaal versiooni siis nagu olek kergem seda asja eesti keelseks teha ma motlen mis versiooni pohjal tehtud on
        55637792

Comment

n2e maik sa tahtsid seda softi ja see on eesti keelne v6.33 Software

Comment

kas keegi saaks mull proge saata millega saab XP-all flashida

Comment

knok on selle proge nimi ja rolis tootab ka kui pane user pordi aga knok tootab normaalselt selle saad siit http://www.gsmservice.pri.ee/index.php
              55637792

Comment

thanks on olemas 6.33 tahtsin teada mis versiooni peale tehtud on
                55637792

Comment

Working...
                X