Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Tele 2 kood

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tele 2 kood

kus on võimalik siemensil antud koodi maha võtta

Kuidas olex Tele2 esinduspoega? B) [CODE]

Comment

oleneb mis siemens 50-100- teen ara
      55637792

Comment

Kle oleneb su moblast, aga seda tehakse nagu tasuta, ära lase selle eest raha küll enne võtta kui oled veendund, et tasuta ei saa <_< Ma arvan, et google pakub midagi, kui natuke mõnes võõrkeeles oskad trükkida, või kui ei leia, siis ütle telefooni mark ja ma otsin sulle üles selle. :P

Comment

ei ole kull ise nainud imei generaatorit siemensile valja arvatud sl55 ja moned veel sellised ja siia maani ei ole kuulnud et saaks ilma kaablita a55 luku koodi maha. aga edu ikkagi otsingutes muidugi saab seda teha tele2 esindustes ilma kaablita aga...... kas ka tasuta eriti kui on veel lepingu jargne telefon
          55637792

Comment

aga kas nokia 3310 saab ilma kablata miskise koodiga luku maha või ei? ei oska ise nagu kusagilt otsida selle kohta.

Comment

turvakoodi mitte aga sp-lock saab kull nuud juba kalkuleerida imei koodi jargi
              55637792

Comment

Ma saatsin tele 2-te maili ja need ütlesid et saada neile IMEI ja kelle nimel see telefon oli jne ja siis saadavad sulle koodi vastu ja asi korras(muidugi siis kui järelmaks juba maxtud on)

Comment

einoh, aga kas Cybergsm_DCT4_1.4 ei arvuta IMEI järgi seda vajalikku koodi välja? ja siis saab pärast kõiki kaarte telefonis kasutada...

kas see on turvaline ja mingeid edasisi probleeme ei põhjusta, kes on neid maha võtnud..

Comment

ei tohix tulla... kui loogiliselt mõelda...
                    Loll pea on käte ja jalgade nuhtlus!

Comment

tegin ära ja 2 päeva on juba köik korras olnud&#33;

Comment

Working...
                      X