Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Siemens M55 segane?!?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Siemens M55 segane?!?

Asi siis selles et otsib kogu aeg levi... p2ev otsa j2rjest, ja kui helistama hakkad akkab mingi heli ja ytleb et võrk hõivatud ja vahepeal ytleb et kõne pole lubatud...
    sim-kaart ise on korras proovin teises telefonis j2rgi..

Milles siis se asi olla võib ja 2kki oskab keegi oelda palju ka parandamisele raha voib minna... voi on lihtsalt vaja mingid softi uuendust..

telefon ise on suht korralik ja mingit porutust poelgi nagu saand lihtsalt akkas eile kell 12 ommiku otsima ja otsib siiamaani...

proovi talle teha master reset st. algseadete taastamine. ja mis softi versioon on
    55637792

Comment

hmm seda tehase seadete taastamist ta teha ei lase....
      a kust ma seda softi verisooni vaatan

Comment

softi versiooni nääb klahvikombinatsiooni *#06# abil B)

Comment

daa nyyd ma tean kyl mis nali on asi on mustas nimekijas a kuskilt olen kuulnud et kuidagi pidi selle asja 2ra likvideerima et oos imei jne....

palju sele hind tuleb

Comment

400-eek
            55637792

Comment

hmm a kus kohas seda tehaxe siis aratavasti olex vajka koraga lukukood ka maha votta

Comment

tallinn oismagi 55637792
                55637792

Comment

nja siis on asi natuke jama ...... ise elan louna eestis ja ei viicix tallinasse kyl asja p2rast ronida... 2kki on ka tartus midagi...

Comment

saada postiga minu juurde ma arvan et eestis parandab imeid eestis vahe inimesi sellel telefonil isegi selle raha eest uuri asja veidike kui huvi on telefon on kirjas et poorduda minu juurde
                    55637792

Comment

Aga maik ütle mis seal tegema peab ka mingi kivi ära vahetama või sest ega uued seimensid ei lase vist ükski imeid muuta.Endal ka juba kaks telefoni vedeleb selle sama murega.

Comment

flash kivi vaja vahetada aga need ei ole odavad ja ega eriti saada kah ei ole vahetad flash kivi ara ja full flash peale freiaga
                        55637792

Comment

Aga kuidas on lood siemens a55-ga??? kas sellel peab kah flash kivi ära vahetama??? või piisab lihtsalt eepromi yle kirjutamisest???
                          Tahaks väga õppida aga ei ole eriti võimalust ja aega

Comment

A55-ga on sama lugu nagu ka M55 puhul

Comment

tahan siis seda kivi vahetust ära teha... kes on nõus asja ette võtma saatku privaat teade.. olen nõus ise telefoni kohale tooma

Comment

Working...
                              X