Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

3310-le huvitav soft

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

3310-le huvitav soft

Kas keegi oskab soovitada 3310-le mõnda huvitavat softi, mis hästi töötab, kinni ei kiilu ja kus näitex ka eesti keel peal on?
    3325i-d olen proovinud aga see jooxeb kokku teeb restarte jne.
    Tahax ikka midagi sellist, mis laitmatult töötab ja on huvitav.
    Olex tänulik kui keegi midagi soovitada oskab.
    Päris umbes ei tahax internetist mingeid suvalisi ka peale lasta, mine tea äkki keeravad telefoni pe**se.

on soft minu enda saidil 3310 eesti keel peal ja nii sama nanni peal voib olla sobib ei kiilu kinni ja tootab normaalselt proovitud juba aasta jagu seda softi ja softiga on dct3 seeriat raske ara tappa
    55637792

Comment

Äkki paneksid allatõmbamis lingi.

Comment

http://www.gsmservice.pri.ee
        55637792

Comment

Äkki täpsustad millist softi sa oma lehelt mõtled? Sul neid seal ju küllalt. Aga kas need mis seal on on ka eestikeelsed? (Mina vaatasin DCT 3 fullflashi alt.)

Comment

3310 soft by den ja 5210 mod soft on molemad eesti ja vene keeltega
            55637792

Comment

Kus need softid täpselt asuvad??Kui lähen sinu leheküljele kas siis pean võtma GSM menu ja sealt DCT3 Full Flashes?Seal all selliseid asju nagu 3310 soft by den ja 5210 mod soft mina kyll ei leia.Äkki saadad 3310 soft by den mulle meilile??Re1n69@hot.ee

Comment

download siis gsm folder siis nokia ja dct3 flash http://www.gsmservice.pri.ee/modules.php?n...0#categorystart
                55637792

Comment

Tänx sain kõik vajalikud värgid kätte ja palju muudki kasulikku.

Comment

Aega nats mööda läind olen neid softe katsetand ja avastand et knok ei suuda 3310 enam üle kirhutada softi mis pole NHM-5, kas mõni teine proge suudab?
                    Maik, kas sellele 6.33 softile eesti keelt ka kuidagi peale saab?

Comment

sealon olemas w pakett kui witeslase lahti pakid siis converdid nas converteriga mcu+ppm w pakettiga.mugav seal on juba automaatne napu lukk peal ei ole vaja aktiveerida
                      rolis voi geoflasher naiteks tootab nhm-5 kindlasti ja ma ei saa aru miks knok ei suuda ule uuesti kirjutada mina saan kull hakkama mis errori utleb voi mis ultse teeb :huh:
                      55637792

Comment

Kui on NHM-5 nagu 33-l olema peab on kõik ok, aga näitex see 3325i softil ja 3310 06.33 Mod-2 -l on aga NMP või NPM või midagi sellist nendega ei saa knock hakkama.
                        On sul mõni idee kuidas nendega hakkama saada?

Comment

too minu juurde teen ara
                          55637792

Comment

Tahax ise üritada. h34r:
                            Aga kas PPM peab olema kindlasti sama kui MCU?
                            Kas näitex sellele 3310 V6.33 le saab näitex külge pookida V5.03 PPM, kas siis saan ka V6.33 eesti keelsex. (Mõte selles et lasen V6.33 telefoni, siis võtan näitex V5.03 PPM ja lasen veel omakorda peale. Kas see teeb telefoni eestikeelsex?) :blink:

Comment

ei ei saa nii teha 6.33 on eesti keele pakett olemas w keele pakett :blink: millejaoks leiutada ratast votad flash intsallid ta winteslasse seal votad nas converteriga mcu+ppm wja konverdid ta fls formaati ja ongi koik
                              55637792

Comment

Working...
                              X