Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mobiilide kaablid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

To timukas: Oled siis sinna a-kaablisse jõudnud ja vaadanud nende kaablite otsikuid mis telefoni külge käib? Mis maksid?

Comment

Kas ise ei anna midagi ehitada? Ei kujuta eriti ette, mihuke see ots on.

Comment

üks sepp teagi nii et võtis tüki puitu keeras kruvid seisse ja siis kuidagi kasutas ma ei tea kuidas aga asjaga sai hakkama

Comment

kui tahad seda näha siis mine siia http://opood.ee/k_pics/259943e2f9f759905c.jpg siin on pilt ja siin http://opood.ee/index.php?t=k_ki&i=831313 on hind ja väheke teksti ka oomipood müüb muide

Comment

Kuidas see asi, muidu käib? Näitex 3310 peab ju aku ära võtma et saaks pistikule ligi. Kas telefoni peab välja lülitama?

Comment

Akut ei pea ära võtma. See läheb aku alla ja aku on pool viltu seal peal.

Comment

Aga 3210 tuleb ikka ainult kolm juhet kinnitada?
                [img]www.hot.ee/veigoe/nokia_3210.jpg[/img]
                VPP ja Btemp?

Comment

3210 jah ei pea, aga ma sain aru et jutt käib 3310 pildi peal oli ka 3310 ots. ???

Vpp ja Btmep flashimiseks vaja. Siis ei pea ise telefoini sisse lülitama.

Comment

ma vast saan selle otsiku 10.veebruaril lähevad paar seppa tallinnasse ja siis käivad ka vast oomipoest läbi ja toovad ma usun et selleks ajaks saan ma fotoka ka siis teen paar pilti sellest ja panen netti üles siis võite ise proovida asja teha muidu ma saaks ühest poest ka seda otsikut uurida tunnen muidu mobla poe müüat lahe sepp uurin asja

Comment

3210 jah ei pea, aga ma sain aru et jutt käib 3310 pildi peal oli ka 3310 ots. ???
                      Alguses oligi jutt 3310-st
                      timukas: äkki saad siis sisemusest ka pilti teha, mis süsteem on.

Comment

10. Veebruaril saan lähemalt ütelda aga ma usun, et lähen laupäeval vast Sepa turgu ja uurin seal neid kabla otsikuid. Tunnen seal ühte seppa kes müüb selliseid asju.

Comment

Äkki saab sealt odavamalt kui Oomipoest

Comment

jumal seda teab ma uurin ehk müüb keegi kusagil ;D

Comment

Kui tahad lihtsalt logasid ja piltsõnumeid vahetada siis vahet pole milline kaabel on.FBUS on lihtsalt kiirem!LogoManageriga saab kõik asjad ära tehtud.Vanemate versioonidega on aint jama olnud...
                              Mis värvi lähevad saiad kui neid mudida?

Comment

Kaabel on poes 250 eeku.
                                Mis värvi lähevad saiad kui neid mudida?

Comment

Working...
                                X